tag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post8781426702143711869..comments2023-12-05T16:43:12.187+02:00Comments on AniMaTerra: Φράουλα ή αλλοιώς ο πειρασμός της Ανοιξης!!!!!!!!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/08020340522400137063noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post-36023139711989859412013-12-04T03:15:31.451+02:002013-12-04T03:15:31.451+02:00Ελένη μου, μπορείς απ'ότι ξέρω να αντικαταστήσ...Ελένη μου, μπορείς απ'ότι ξέρω να αντικαταστήσεις μια χαρά τη ζάχαρη με στέβια αλλά επειδή δοκίμασα σε δυό συνταγές και δεν μου πήγε καθόλου, δεν ξέρω να σου πω τις αναλογίες. Εγώ αποφάσισα και χρησιμοποιώ (στα γλυκά κυρίως γιατί αλλοιώς δεν χρησιμοποιώ καθόλου ζάχαρη) την ακατέργαστη. Εντάξει δεν σου γλυτώνει θερμίδες αλλά είναι λιγότερο βλαβερή από την άσπρη κατεργασμένη. Αν θέλεις πάντως μπες στο Sofetogeyseisygeias.blogspot.com να δεις αν αναφέρει αναλογίες η Σοφία ή μπορείς να την ρωτήσεις. Η Σοφία κάνει απίστευτα φαγητά και γλυκά ακολουθώντας τους πιο υγιεινούς δρόμους και είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Νομίζω ότι είναι η πιο κατάλληλη να σε βοηθήσει. Καλή επιτυχία και πιάστε τα κουτάααααααααααααααααααααλια :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08020340522400137063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post-68488378353808486112013-12-03T18:45:30.786+02:002013-12-03T18:45:30.786+02:00Μου τρέχουν τα σάλιααααα....Γεια σου Ντενυ με τα ω...Μου τρέχουν τα σάλιααααα....Γεια σου Ντενυ με τα ωραία σου...θέλω να ρωτήσω αν αντί για ζάχαρη βάλουμε στέβια τί γίνεται???<br />Ελένη ΛαζαρίδουAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post-20219637119396324022013-09-21T13:15:26.555+03:002013-09-21T13:15:26.555+03:00Ωχ, θεούλη μου! Αμάν, κουμπάρα, αμάν!!!!! :) Το έχ...Ωχ, θεούλη μου! Αμάν, κουμπάρα, αμάν!!!!! :) Το έχω πιει, υπόψιν και είναι ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!!!!Blondbrainedhttps://www.blogger.com/profile/10455720166118510157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post-6518308914778133632013-07-30T19:02:06.931+03:002013-07-30T19:02:06.931+03:00Η συνταγή που έχω ειναι απο τις "συνταγες της...Η συνταγή που έχω ειναι απο τις "συνταγες της παρέας" και ειναι φανταστική .φυσικα και μπορω να σου τη δώσω! Επειδή όμως δεν τα πάω καλά μετα μέιλ θα μου πεις θα το στείλω; Το λικερ κραταιγος πρώτη φορά το ακούω. Μου έβαλες ιδεες όμως και θα το ψάξω. Φαντάζομαι όμως πως θα μπορεί να γίνει και με τον τροπο που κάνουμε τα κρανα. Που θα ψάξω όμως για κραταιγο; Φιλία ΜορφωAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post-66972085963735092262013-07-29T22:22:23.112+03:002013-07-29T22:22:23.112+03:00Μόρφω καλωσόρισες. Μη φοβάσαι είναι κι άλλες σαν ε...Μόρφω καλωσόρισες. Μη φοβάσαι είναι κι άλλες σαν εσένα. Ηδη έβαλα το τσερυ να γίνεται και εντός των ημερών θ'ακολουθήσει ανάρτηση. Λιμοντσέλο έφτιαξα κι εγώ αλλά έβαλα την ακατέργαστη ζάχαρη και μου βγήκε λίγο σκουράκι. Θα το ανεβάσω εντός της εβδομάδος. Μπορεί να μην μου αρέσει γενικά το ποτό αλλά τα λικεράκια είναι η αδυναμία μου και φυσικά τα χειροποίητα. Με παγάκια χειμώνα - καλοκαίρι είναι απίθανα. Αν έχεις ετιτυχημένη συνταγή για λιμοντσέλο θα σε παρακαλέσω να μας την αφιερώσεις αν θέλεις. Στείλε μου e-mail να συνεννοηθούμε. Επίσης, μια και βλέπω ότι ασχολείσαι με το άθλημα, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις υπόψη σου πώς φτιάχνεται το λικέρ κράταιγος. Είχα αγοράσει πέρυσι από μία κυρία και ήταν απίστευτο. Θέλω πολύ να μάθω να φτιάχνω. Αν ξέρεις κάτι πες μου. Σε φιλώ.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08020340522400137063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4142577292174101859.post-45808873467541728602013-07-29T18:07:42.302+03:002013-07-29T18:07:42.302+03:00Ναι βρε παιδί μου,ειναι να μην με με μεθυσεις με ...Ναι βρε παιδί μου,ειναι να μην με με μεθυσεις με τέτοιες μυρωδιές;!! Πανε όμως οι φραουλιτσες τωρα πια, του χρόνου τωρα,όπως παει και το γλυκό του κουταλιου,λιγο έμεινε στο βάζο. Αυτο το πράγμα να μην μου φτάνει ποτέ για το χειμώνα ! Οσο και να φτιαξω μονο μέχρι τον Οκτώβρη φτάνω!! Λικερακι όμως έχω,το φτιαχνω βραζοντας τις φράουλες. Με τον δικο σου τροπο όμως θα πρεπει να γίνεται ακόμα πιο αρωματικό. Βυσσιναδα!! Οι μυρωδιές των παιδικών μου χρόνων και η δικη μου γιαγιά έφτιαχνε. Θύμα με κάθε καλοκαίρι την αυλή μας γεμάτη με μπουκάλια και βάζα ξαπλωμένα στον ήλιο! Ισως γι αυτο τρελενομαι για τα λικερακια. Το σπίτι μου ειναι γεμάτο καραφες με διάφορα λικερ. Λεμόνι, ρόδι, μανταρινι, ροδαφινο, κεράσι τις προάλλες έφτιαξα ανανα αλλά απο τότε που έφτιαξα λιμοντσελο έχω σχεδόν απιστισει σε όλα τ αλλα! Εκεί να δεις μυρωδιά!!! Χτυπάει όμως το ατιμο γιατι ειναι δυνατό. Χαίρομαι παρά πολυ που υπάρχουν κ άλλοι άνθρωποι που αγαπούν τα ίδια πράγματα με μένα! Φοβόμουν η γυναίκα μήπως ειμαι μονο εγώ μπεκροκανατα!!! Απο την Πεγκουλα έμαθα για σένα και παρακολουθώ και τις δικές σου αναρτήσεις. Σε φιλώ Μορφω.Anonymousnoreply@blogger.com