Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ηχήσατε σάλπιγγες!!!! And the winners ARE ..........!!!!!



 

Kαι ναι, είναι γεγονός........ Μετά από πολύωρη σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, η επιτροπή μας επέλεξε τους απίστευτα εμπνευσμένους, ταλαντούχους και δημιουργικούς νικητές του μεγάλου μας διαγωνισμού.


Πριν, όμως, σας ανακοινώσω τα αποτελέσματα θα ήθελα  να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο τρελό παιχνίδι μας. Και όσοι ήθελαν αλλά δίστασαν γιατί νόμισαν ότι δεν έχουν ποιητική φλέβα,  θέλω να πω την επόμενη φορά να βουτήξετε στα βαθειά και να μην καθίσετε απλοί παρατηρητές.
Αυτός ο διαγωνισμός  ήταν ένα  παιχνίδι για να μας βοηθήσει να χαμογελάσουμε και να ξεχαστούμε για λίγο. Να νοιώσουμε πάλι σαν παιδιά σκανταλιάρικα, ξένοιαστα και χαρούμενα. Σαν τα παιδιά που γράφουν το γράμμα στον Αϊ Βασίλη και περιμένουν να ξημερώσει η μέρα των Χριστουγέννων για να δουν κάτω από το δέντρο τα δώρα τους.
Η δική μου χαρά δεν μπορεί να περιγραφεί όταν κάθε μέρα έψαχνα με ανυπομονησία να βρω τις νέες επισκέψεις από τις φίλες που άφηναν τα χνάρια τους στο σπιτικό μου. Πόσο γελούσα και πόσο συγκινιόμουν από την αγάπη σας και τις ευχές σας. Αυτό που σας ζήτησα ήταν ότι γράψετε να βγαίνει από την καρδιά σας. Δεν έχει σημασία αν είστε απόγονοι του Καρυωτάκη, του Ρίτσου, του Ελύτη, του Καβάφη .......... σημασία έχει ότι βγάλατε το παιδί που έχετε μέσα σας και ότι γράψατε όμορφα,ζεστά κι αληθινά , ακόμα και τον αυτοσαρκασμό σας.
Σας ευχαριστώ λοιπόν, πάρα πολύ που ήρθατε να παίξουμε σαν τα παιδιά. :)
Και πριν περάσω (επιτέλους, τελείωνε, μας έσκασες καλή μου) στα αποτελέσματα να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τόσο άξιους και αγαπημένους φίλους που δέχτηκαν αμέσως να γίνουν συνένοχοι στην τρέλα μου (και πρόσφεραν απλόχερα τα δώρα τους με όλη τους την αγάπη) και να το παίξουν κριτική επιτροπή (ευτυχώς καμμία σχέση με τις τηλεοπτικές επιτροπές διαγωνισμών). Φτάνει, φτάνει, φτάνει .............. ως εδώ..............!!!!
ΤαράάάάάάάάάάάΜμμμμμμμμμμμμμμμμμ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!




And ..... the ...... W-I-N-N-EΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ-R-S ......aaaaaaaaaaaaaaare.......... !!!!

Παρόλο που δεν ήταν και πάαααααρα πολύ εύκολο να αποφασίσουμε, τελικά τα καταφέραμε με μία ανατροπή που θα την δείτε παρακάτω. Τις 4 θέσεις καταλαμβάνουν (μετά από παμψηφεί σχεδόν απόφαση) οι αγαπημένες φίλες (μία - μία να σηκώνεστε και να πανηγυρίζετε παρακαλώ) :
Εφη Π., ΕΥΗ ΦΑ., Στέλλα (από Θεσσαλονίκη), Elisabet Mendrinou. (κλαπ - κλαπ - κλαπ - κλαπ!!!!)
Στην 5η θέση ήρθε από την πλειοψηφία το τετράστιχο του Ανώνυμου στις 5.12.2013 αλλά επειδή αυτό το παλιοξωτικό έπαιζε εκτός συναγωνισμού (καθότι σύζυγος τα διάφορά του θα τα πάρει θέλω δεν θέλω), τον πέταξα εκτός και στη θέση του έβαλα την Katerina L. για την απίστευτη "Ωδή" της :)
Μπράβο στα κορίτσια όλα!!!!!!!!! Κλαπ - Κλαπ - Κλαπ - Κλαπ ....................
Ομως, ίσως είδατε ένα ποίημα της τελευταίας στιγμής που πέρασε από 40 κύματα για να φτάσει στο σπιτικό μας. 
Ως πρόεδρος της επιτροπής (-ποιός σε διόρισε μανδάμ???? Αξιοκρατικά???? - ΝΑΙ! Και πάρε μια για να πειστείς! Μπάααφφφφφφφφφφ) αποφάσισα και με τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων συναγωνιστών να δώσω ένα ακόμη δώρο στηηηηηηηηηηηηηηηηηην Τζούλια (από Αθήνα)!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :) (εδώ βγαίνουν τα πανώ και τα σημαιάκια)
Τζούλια μου, πραγματικά σήμερα τα κέφια μου δεν ήταν και πολύ πάνω από το πάτωμα και μόλις  διάβασα το ποίημα σου μου έφτιαξες τη μέρα. Γι'αυτό και για την αγωνιστική σου συμπεριφορά θα γίνεις η 6η νικήτρια μας!!!!!!!!!!!!!! :)

Ομως, δεν τελειώσαμε εδώ. 

ΕΚΠΛΗΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!


Μέρες γιορτής, μέρες λαμπρές έρχονται και πάλι 
και όλα τα κορίτσια μας θα πάρουν χαρά μεγάλη....!!!!!
Ολα μα όλα όσα γράψατε αγαπημένες μου φίλες είχαν τη ζεστασιά και τη σφραγίδα σας. Ολα είχαν κάτι όμορφο να δώσουν και το έδωσαν. Γι'αυτό και ως άλλη  Mrs Santa Claus για να γλυκάνω τις μέρες σας όπως εσείς τις δικές μου έχω για σας από ένα μικρό δωράκι.
Ενα τζελ ματιών 5 ml, μία lotion bar και ένα lip balm για να φροντίζετε τα χειλάκια σας και να λένε μόνο όμορφα και γλυκά πράγματα είναι δικά σας Ασπασία και Αναστασία Κανούτα (συγγένεια?????), felixmax,  Charoula, Μαρία Τ., Ζωής Σοφία, Χρυσούλα Φραγκιουδάκη, Δέσποινα Γιαννάκου και Χρύσα Ελευθέρου.
Κλαπ - Κλαπ - Κλαπ - Κλαπ - Κλαπ - Κλαπ!!!!!
Εύγε σε όλα τα κορίτσια. Πάντα τέτοια :)
 ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ...ΨΥΧΗ!!!!

"Κι έτσι που λέτε παιδιά μου, όλα τα καλά κορίτσια, όταν ξύπνησαν το πρωί βρήκαν τα δώρα τους κάτω από το ομορφοστόλιστο Χριστουγεννιάτικο δέντροοοοοοοο...... Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα".
"Μπράβο, ωραίο χριστουγεννιάτιο παραμύθι γιαγιά Βασίλαινα αλλά για να τελειώσει έτσι όμορφα θα πρέπει όοοοοοοοοοολα τα κορίτσια να επικοινωνήσουν μαζί σου για να κανονίσετε για τα δώρα τους, ναι?????"
"Ααααααααααααααα, ναι παιδάκι μου, το ξέχασα!!!! Μεγάλη γυναίκα είμαι, ξεχνώ. Κορίτσια μου καλά κι αγαπημένα, για γράψτε μου να μου πείτε αν έχετε προτίμηση σε μυρωδιά για τις λοσιόν σώματος και τα lotion bars. Γράψτε επίσης, να μου πείτε που κατοικείτε???? Μήπως είστε από Αθήνα ή μήπως από καμμιά άλλη όμορφη περιοχή της Ελλάδας μας??? Και πώς θα σας βρω παρακαλώ????? Κάντε σχόλιο εδώ ή στείλτε μήνυμα στο e-mail (Ατσα, η γιαγιά εξέλιξη......)"
 ...........................................................
Κι έτσι περιμένοντας τα καλά κορίτσια η γιαγιά πάει σιγά - σιγά να γύρει το νυσταγμένο της κεφαλάκι μ'ένα μεγάλο, ζεστό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.
Ονειρα γλυκά σε όλες και σε όλους και μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να χαμογελάτε.     :) :) :)


Και αντί νανουρίσματος με πολλή αγάπη από τον "βασιλιά κι εμένα" : 



Υ.Γ. Και επειδή, είπαμε, μεγάλη γυναίκα είμαι, ξέχασα να σας παρουσιάσω την επιτροπή μας.         

O Santa Stelios και η παρέα του :

Mr Santa Stelios

Mrs Santa Faiza

Mrs Santa Fay

Mrs Santa KoubaroPeggy

Mrs Santa Deny

14 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο και σε μας τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ Deni!!!!!!!!!!!!!!!Καλές Γιορτές σε όλους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκιά καλημέρα κι από εμένα !! Πρώτα πρώτα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στην εορτάζουσα
    και να την ευχαριστήσω για τα όμορφα δώρα της !! Να πω ένα μπράβο στις νικήτριες και να ευχηθώ σε όλους μα όλους Υγεία, Χαρά κι Ευτυχισμένες Στιγμές κοντά σ αυτούς που αγαπούν !!! Καλή χρονιά να έχουμε !!!!!!!!!!!!!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ καλή μας γιαγιά Santa!!!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!! Κρίμα που δε σε είδαμε κι από κοντά (άτιμο κρυολόγημα, ίωση, τι στο καλό ήσουν που μας στέρησες την αγαπημένη κουμπάρα!!!)... Σου στέλνω χιλιάδες ευχές για υγεία, αγάπη, ευλογία, έμπνευση και επιτυχίες σε ότι κάνεις!!! (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέχασα να πω... Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου!!! Επίσης, δε βρίσκω πουθενά το μαίλ σου για να στείλω λεπτομέρειες για το δωράκι (άχου σαν μικρό παιδί νιώθω!!!)... :)Τέλοσπάντων... η μυρωδιά που προτιμώ για τη λοσιόν είναι βανίλια-κανέλα; - ροδάκινο; δε θυμάμαι... με βανίλια τελοσπάντων! Και για το λοσιον-μπαρ... θα μου άρεσε η γαρδένια... Είμαι στην εξωτική Νέα Σμύρνη... πες λεπτομέρειες πως θες να το κάνουμε.. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά!!!! Συγχαρητήρια σε όλες σας. Ολες μα όλες είστε νικήτριες. Να επικοινωνήσουμε για τα δωράκια σας παρακαλώ.
    Katerina μου ακόμα χάλια είμαι, μη σου πω χειρότερα από το παλιοκρύωμα αλλά δεν πτοούμαστε. Ορθιοι πάντα στις επάλξεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε. Γι'αυτό keep in touch :)
    Καλές γιορτές να έχουμε . Σας φιλώ από λίγο μακριά μην σας κολλήσω τίποτα χρονιάρες μέρες :) (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και ευχαριστούμε για τα αναμνηστικά!! Ποιο είναι το mail για να στείλουμε τα στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά!!!
    Και του χρόνου με δύναμη να ξαναστείσεις το διαγωνισμό σου!!!
    Εγώ θα κάνω μια εξαίρεση, σαν μέλος της επιτροπής (!!!!!!!!!!!!) και θα δώσω τιμής ένεκεν ένα δώρο στην Τζούλια (από Αθήνα).
    Τζούλια, έχεις μια δωροεπιταγή των 10 ευρώ για να πάρεις ότι θέλεις από το http://venus-spell.gr και το http://arcane-shop.com
    Σε ευχαριστώ για την ποιητική σου απόλαυση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωωωω καλή μας Mrs Santa Claus,σε ευχαριστούμε!!Μα τι δώρα είναι αυτά!!!!!!!Έχεις όμως τον τρόπο να μας κάνεις να νοιώθουμε πάλι παιδιά!!!Αυτό που κάνει τα δώρα σου ανεκτίμητα,είναι το βασικό συστατικό τους ...Η αγάπη!Δεν είναι υπέροχο το πόση χαρά και ελπίδα σου δίνουν άνθρωποι που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ!
    Αγαπητή μου Mrs Santa,είμαι από Πειραιά και το κανονίζουμε όπως σε βολεύει...Θα ήθελα και εγώ το mail για τα στοιχεία κτλ...Φιλιά πολλά και πολλές πολλές ευχές για τη γιορτούλα σου! ΕΥΗ ΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ σας όλες τις κοριτσούδες τις γλυκές.
    Φάϊζα μου, πολύ ωραία κίνηση το τιμής ένεκεν. Σ'ευχαριστώ εγώ κατ'αρχήν και είμαι σίγουρη ότι η Τζούλια θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως και θα χαρεί πολύ μ'αυτό (μετά το σοκ που θα περάσει μπαίνοντας στο venus και στο arcane).
    Λοιπόν δεν ξέρω τί συμβαίνει με τα δαιμόνια και τα καλλικαντζαράκια του blogger και δεν φαίνεται το e-mail αλλά σημειώστε παρακαλώ τάχιστα : animaterra1@gmail.com.
    Περιμένω νέα σας. Φιλιά πολλά (h)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ, συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ! Ήσασταν όλες υπέροχες! :) Και καλά... γιαγιά σάντα, μας αδικεί η φωτογραφία, αλλά οκ, το αντιπαρέρχομαι! χαχαχα Είσαι τρελή, βρε κουμπάρα, αλλά γι' αυτό κουμπαριάσαμε κιόλας! :) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!! Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ξέρω ότι σε αδικεί η φωτό Santa Peggy αλλά έγινε επίτηδες. Επειδή ματιάζεσαι εύκολα είπα να μην σε ματιάσουν μέρες που έρχονται και νταβλιαστείς :) χαχαχαχαααααααααα Πώς θα ήτο δυνατόν να κουμπαριάσωμε αν δεν είχαμε τα καντάρια μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια στις νικητριες πραγματι!!!!!!Eυχες σε ολους για καλες γιορτες υγεια και χαρα!!!!!H καθε αναρτηση σας κουμπαρουλες μου γλυκες ειναι γνωση.Aυτη απο μονη της ειναι δωρο.Σας ευχαριστω πολυ για ολα να ειστε παντα ετσι δοτικες , φωτεινες και απλοχερες.ΦIΛIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα!!!!!!
    Δεν ξέρεις τι χαρά πήρα.Μόλις είδα το όνομά μου φώναζα .Με προσγείωσε το απορημένο βλέμμα του άνδρα μου και του γιου μου(σίγουρα σκέφτηκαν ότι πλέον είναι σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την κυρία που χοροπηδάει στο σαλόνι), όπως και η φωνή της κόρης μου από το μπάνιο.
    Ε, αφού έγινα ρεζίλι στην οικογένειά μου, λέω να πάω στη δουλειά μου(καλέ κι'αλλο ποιηματάκι?)
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.Θα σου στείλω τα στοιχεία μου.
    Καλές γιορτές σε όλους.
    Φιλιά
    Έφη Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα
    και ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    Υγεία κι ευτυχία Deni σε σένα και τους δικούς σου !!
    Σ’ ευχαριστώ κατ αρχή για το δωράκι σου να είσαι καλά
    Μένω μακριά σε κάποιο χωριουδάκι έξω από την Σπάρτη οπότε είναι δύσκολο να το παραλάβω…’όμως κάποιες μέρες ανεβαίνω Αθήνα
    Ετσι με την καινούρια χρονιά ίσως μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε ξανά ..
    Καλή κι ευλογημένη χρονιά εύχομαι σε όλους ...γεμάτη αγάπη, γαλήνη ,δύναμη και δημιουργικότητα !!!!!!!!!!!!
    Φιλιά σε όλους



    Υ.Γ το e-mail που έχεις αναρτήσει μου βγάζει πως δεν λειτουργεί ..Κοίταξέ το

    ΑπάντησηΔιαγραφή