Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!




Οοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφ!!!!
Νερό, βρε παιδιά!!! Πρόλαβα???? Ε, ναι, ευτυχώς!!!!
Το τί φωτογραφίες είχα διαλέξει για την επάνοδο μου δεν περιγράφεται. Από Σεπτέμβρη που προσπαθούσα να ξαναγυρίσω κοντά σας, πέρασα από "φουλ" καλοκαιρινές σε λίγο φθινοπωρινές, περισσότερο φθινοπωρινές, λίγο χειμωνιάτικες και ούτω καθ'εξής............. Δεν έλεγε βέβαια να αλλάξει και ο καιρός κι αυτό ήταν ένα μπέρδεμα για το μέσα - έξω μου.
Ε, τώρα λοιπόν, κάτι που ο καιρός άρχισε να θυμίζει λίγο χειμώνα, κάτι που στολίσαμε το δέντρο και το μπαλκόνι ήρθε κι έδεσε το γλυκό και είπα να σας καλοσωρίσω με ευχές για έναν πανέμορφο, γλυκό, ευχάριστο μήνα. Τον απίστευτο μήνα των εορτών!!!!
Ολα τα παιδιά (κι εμείς όσοι αισθανόμαστε παιδιά) περιμένουν τον Δεκέμβριο με μεγάλη ανυπομονησία και λαχτάρα. Και μόλις μπει κι αρχίσουν να υψώνονται περήφανα και φωτεινά τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, μόλις αρχίσουν να φωτίζουν τα λαμπάκια στα μπαλκόνια και στους κήπους, μόλις αρχίσουν να στολίζονται οι βιτρίνες, αρχίζουν τα παιδικά χαμόγελα να στολίζουν τον ύπνο τους και να φωτίζονται από τα γλυκά όνειρα στο μαγικό κόσμο του Αϊ Βασίλη.
Ακόμα και τα παιδιά που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του, αφήνονται να ταξιδέψουν στα χιονισμένα τοπία της χώρας του Αϊ Βασίλη, να παρακολουθήσουν μισοκρυμμένα τις ετοιμασίες των ξωτικών και να ακούσουν τον ήχο από τα κουδουνάκια των γεροδεμένων ταράνδων που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το μακρύ ταξίδι αυτής της μοναδικής νύχτας.
Ο γύρος του κόσμου σε μία μόνο μαγική νύχτα. 


Ετσι κι εγώ, ξαναγυρίζω κοντά σας με νέα ποικίλα και (πιστεύω) ενδιαφέροντα πράγματα. Μου έλειψε το σπιτικό μου, μου λείψατε και όλοι εσείς, αλλά πολλές φορές τα γεγονότα και οι καταστάσεις μας ξεπερνούν. Πολλές φορές το σώμα μας το ίδιο μας προδίδει και δεν θέλει να υπακούσει στις επιθυμίες και τις προσταγές του νου.
Ομως, η ψυχή προχωράει και μας βοηθάει να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά έστω και καθυστερημένα.
Επιστροφή στην Ιθάκη μου λοιπόν με ανανεωμένη διάθεση, με πολλά νέα, με προτάσεις αλλά και............ δώρα .....ναι, πολύ καλά διαβάσατε, δώρα για τις γιορτές φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τα χεράκια μου για σας.
Μείνετε συντονισμένοι, από αύριο ξεκινάμε και πάλι δυναμικά  και ετοιμαστείτε να κονταροχτυπηθείτε για τις πέντε πρώτες θέσεις!!!!!!!!! Πώς ????? Υπομονή................ να το πρώτο εκτός συναγωνισμού δώρο μου. Δοκιμάστε να κρατήσετε την υπομονή σας και θα έχετε κατακτήσει μία από τις μεγαλύτερες αρετές :) :) :)
Κάπου εδώ, με τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τη γωνιά, να μου κρατάνε συντροφιά και να με τυλίγουν στη θαλπωρή τους, σας εύχομαι την πιο γλυκειά καληνύχτα και τα ομορφότερα όνειρα, ο καθένας στη δική του μαγική χώρα του Αϊ Βασίλη!!!!!! :) :) :)



3 σχόλια :

  1. Μας έλειψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!! Φοβερό το νέο χριστουγεννιάτικο λουκ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλο μηνα!!!!Kαλως μας ηρθες!ANYΠOMONΩ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρια:τι ωραια που τα λες●●●και συ μας ελειψες πολυ. Στην θαλπωρη του τζακιου μου διαβαζοντας το κειμενο σου πραγματικα με ταξιδεψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή