Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κάνω "Come back" ή η επιστροφή του θηλυκού Οδυσσέα!!!!

Γειάααααααααααααααααααααααα σας, γειάαααααααααααααα σας, γειάααααααααααααααααααα σας ...... κι επιτέλους ........ γειάααααααααααααααααααααααα σας αγαπημένα μου φιλαράκια!!! :)
Σπίτι μου, σπιτάκι μου, γλυκό μου μπλογκουλάκι μου!!!!
Ααααααααααααχχχχχχ!!!!! Επιτέλους ξανά μαζί!!!
Ελπίζω να συγχωρήσετε το μικρό (???) μου παραλήρημα αλλά, πραγματικά,  τόσο καιρό μακριά από το σπιτάκι μου και από κοντά σας ήταν πολύ βαρύ κι ασήκωτο για τη μικρή μου καρδιά!!!
Εχω τέτοια μεγάλη χαρά που, επιτέλους, μαζί με την άνοιξη έγινε και η επιστροφή μου κοντά σας. Εύχομαι ολόψυχα να είστε όλοι καλά, δυναμικοί και αποφασισμένοι να κάνετε πράγματα και θαύματα!!!                                                                                                                                             Εγώ πάντως είμαι τώρα πια και δεν θ'αφήσω τίποτα να με ταράξει και να με σταματήσει.
Τον καιρό αυτό που πέρασα μακριά σας τον ονομάζω "Το μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα" (παραφράζοντας τον τίτλο του  αριστουργήματος του Ευγένιου Ο'Νηλ). Μπορεί κάποιοι ν'αναρωτηθείτε γιατί???? Γιατί ακριβώς έτσι αισθάνομαι!!!                                                                      Σαν να ταξίδευα τόσο καιρό μέσα στη νύχτα, μέσα στο σκοτάδι και μάλιστα πολλές φορές φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναντικρίσω το φως. Παρομοιώσεις είναι όλα αυτά, μην τρομάζετε. Δεν είναι όμως καθόλου υπερβολές. Και γιατί???? Γιατί εκτός άλλων προβλημάτων (αρκετά αγχωτικών και δύσκολων) είχα ν'αντιμετωπίσω και σωματικά ζόρικα προβλήματα. Πόνοι απίστευτοι σε όλο το σώμα και ειδικά στα ισχία, γόνατα, μέση (λόγω και των βλαβών στην σπονδυλική στήλη) που μ'εμπόδιζαν από το να μπορώ να περπατήσω 50 - 100 μέτρα χωρίς να υποφέρω. Αδυναμία, εξάντληση, υπνηλία σχεδόν όλη την ημέρα. Πρήξιμο σε όλο το σώμα, άσχημη διάθεση, νεύρα πολλά κλπ κλπ.
Τί νομίζετε ότι έφταιγε για όλα αυτά??? Ε??? Θα τολμήσετε να μαντέψετε??? Θα βάλετε κανένα στοιχηματάκι???
Ασε!!! Μην κουράζεστε, θα σας πω εγώ!!!
Ολα τα παραπάνω, λοιπόν, και άλλα τόσα οφείλονταν σε απίστευτες δυσανεξίες που δημιούργησε ο οργανισμός μου από την καταπόνηση των τελευταίων ..... 25 - 30 χρόνων............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα τελευταία, λοιπόν, 30 χρονάκια, του άλλαξα τα φώτα του οργανισμού μου. Ασπλαχνα και σαδομαζοχιστικά (ενδεχομένως) φρόντισα να κλείσω τα μάτια και τ'αυτιά στη λογική και την υγεία  μου και να υποκλιθώ στην τρέλλα της καθημερινότητας, στη φροντίδα των τρίτων (βασικά των εργοδοτών και συναδέλφων αλλά και του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος) και ν'αφήσω την αλυσίδα DNA να τρελλαθεί. Το ανοσοποιητικό .... άστα .... είχαμε κόψει και την καλημέρα. Πού σε είδα, πού σε ξέρω. -Ετσι μου είσαι??? - λέει - Κάτσε να σε φτιάξω τώρα!!!! (δηλ. τί να με φτιάξει? Να με χαλάσει ήθελε αλλά ποιός θα του ρίξει το φταίξιμο????).
Από τις απανωτές, επί σειρά ετών, υπερκοπώσεις, κακό αερισμό μέσα σ'ένα γραφείο (καμμιά φορά και χωρίς παράθυρο) για 12, 14, 16 ώρες την ημέρα, από την κάκιστη διατροφή (κανονικό γεύμα 1 φορά την ημέρα κατά τις 12:00 - 01:00 τα ξημερώματα και νηστική τις υπόλοιπες ώρες με άπειρους καφέδες και τσιγάρα - τότε - και αν είχαμε  γλυκάκια και αηδιούλες του τύπου τυροπιτάκια, κρακεράκια, τσιπς κλπ στο γραφείο τσιμπολογούσα όποτε έπαιρνα μια ανάσα - γιατί μόνο μία κατάφερνα να πάρω -, νερό στη χάση και στη φέξη στη διάρκεια της ημέρας και όσο μου έλειπε το κατάπινα τη νύχτα μαζί όμως με ανθρακούχα και, απαραίτητα, γλυκά ή σοκολάτες, γιατί το σάκχαρο μου έπεφτε στις πατούσες και πάει λέγοντας), τον κακής ποιότητας ΚΑΙ ποσότητας ύπνο (από 1 έως 5 ώρες στις καλές μέρες ή μάλλον νύχτες), το απίστευτο άγχος και όλα όσα κάνουμε για να ξεπαστρέψουμε τον οργανισμό μας, ήρθε και τρελλάθηκε το σύστημα. Αρρώσταινα συνέχεια και είχα τρελλαθεί στις αντιβιώσεις. Το τάμα έλεγε τουλάχιστον 2 - 3 φορές το μήνα!!!!!  Και την άκουγες κι από πάνω (μερικές φορές ΚΑΙ ειρωνικά) ..... "Πάλι άρρωστη είσαι??? Τίιιιιιιιιιιιιιιι έπαθες πάλι??? Αμάααααααν πια.....!!!" (το ότι άρρωστη ακόμα και με πυρετό ή σπασμένο πόδι και πατερίτσες ήσουν εκεί στο πόστο σου και δούλευες ασταμάτητα μέχρι το βράδυ δεν είχε καμμιά σημασία.....).
Εχω μια μικρή υποψία ότι πολλοί θ'αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στα παραπάνω. Μην μου πείτε ψέμματα..... Ααααααααα! Ολα κι όλα! Θα σας μαλώσω!
Αυτά δεν σας τα είπα για να κάνω παράπονα! Καθόλου μάλιστα! Το έχω ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο αυτό. Αλλωστε, γιατί να παραπονεθώ για κάτι, για το οποίο ήμουν υπεύθυνη. Εγώ δεν το άφησα να γίνει έτσι??? Φυσικά, εγώ! Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν άλλο γιατί οι εμπειρίες,  η διαδικασία της αυτογνωσίας και φυσικά .... ο μέγας και τρανός διδάσκαλος πλανήτης Κρόνος, ο οποίος μ'έχει καθίσει στο θρανίο και με διδάσκει, με διδάσκει, με διδάσκει ..... τα τελευταία 5 - 6 χρόνια (έλεος Δάσκαλε!!!! Μάστερ μαζί με ντοκτορά θα πάρω) μου έμαθαν ότι εμείς και ΜΟΝΟΝ εμείς είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας. ΜΟΝΟΝ εμείς αποφασίζουμε το δρόμο που θα ακολουθήσουμε!!! 
Ααααααααααααααααρα, τί συμπέρασμα βγάζουμε??? Ποίον το ηθικόν δίδαγμα????
Απλά ..... "ήθελες τα κι έπαθες τα μανδάμ"!!!!!!
Κι επανέρχομαι. Ολες αυτές οι "εξαιρετικές" συνθήκες ζωής λοιπόν, οδήγησαν τον οργανισμό μου σε τέτοια decadence που δεν άντεξε πιά!!!! Πήρε τη βαριοπούλα και πού σε πονεί και πού σε σφάζει???!!! Τι πού??? Παντού με πονεί και παντού με σφάζει.!!!!
Κι εκεί που είχα αρχίσει ν'απελπίζομαι ότι θα μπορέσω να ορθωθώ ξανά και να είμαι κάπως πιο "φυσιολογικός" άνθρωπος (λέμε τώρα) ιδούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ...... άρχισε ν'αχνοφεγγίζει ένα φως στο τούνελ (καμμιά σχέση με Νικολούλη, believe me). 
Η καλή μου νεράϊδα ενεφανίσθη εμπρός μου με τη μορφή μιας αξιολάτρευτης κοπέλας, την οποία γνώριζα από έτους η λωλή κι αλλοπαρμένη κορασίς αλλά δεν ήξερα ότι είναι η απάντηση στο πρόβλημά μου!!!!!! (όχι που θα μου το έκαναν ευκολίτσα. Μωρέ αν δεν πέσεις κάτω στα πατώματα να χτυπηθείς, να συρθείς, ν'αρχίσει να λειτουργεί το εγκεφαλικό κύτταρο, φως δεν βλέπεις).

Τρόμαξε κι η νεραϊδα μ'αυτό που αντίκρισε!!!!
Η απίστευτη αυτή κυρία μ'έφερε αντιμέτωπη με μια καταπληκτική αλήθεια .... .την ορθομοριακή ιατρική που σ'εκπαιδεύει τί και πώς να τρως!!!!!! Σ'εκπαιδεύει ν'ακούς το σώμα σου και να το φροντίζεις όπως του αρμόζει!!! Σε απαλάσσει, με τη βοήθεια σου φυσικά, από τις απίστευτες δυσανεξίες που σε τρώνε και δεν σ'αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι!!!!
Δεν θα σας πω πολλά γι'αυτό γιατί σε λίγες μέρες θα σας μιλήσει η ίδια, σαν ειδική, μέσα από το σπιτικό μου, και είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει!!!!
Το μόνο που θα σας πω εγώ είναι ότι αφού τρέλανα το μηχάνημα, που ελέγχει τις δυσανεξίες και όχι μόνον (μόνο τον καφέ και τα ταρώ που δε σου λέει) και κόντεψα να το κάψω από τα κόκκινα που άναψαν, πήρα και τα πρώτα συχαρίκια του τι μπορώ να τρώω και να πίνω (γιατί αν λέγαμε τι δεν μπορώ εκεί θα είμαστε ακόμα. Αυτά μου τα έστειλε την επομένη με ένα μακροσκελέστατο e-mail),  ξεκίνησα το ταξίδι μου προς το φως. Η ανάβαση συνεχίζεται ( 1+1/2 μήνα τώρα) και θα συνεχιστεί αρκετά, φυσικά, μέχρι πλήρους ιάσεως αλλά, πραγματικά, δεν πίστευα ότι μετά από τις 3 - 4 πρώτες ημέρες της εκπαίδευσης και του διατροφικού προγράμματος μπορούσα και πάλι να περπατώ, ν'ανεβαίνω σκάλες, να μην πονάω, να αισθάνομαι την ενέργεια να με κρατάει δυνατή, ζωντανή και όρθια, να κοιμάμαι καλύτερα, να είμαι πιο ήρεμη, να μην πρήζομαι και ν'αρχίσω να ξαναμπαίνω στα ρούχα μου.
Η χαρά μου δεν μπορεί να περιγραφεί αγαπημένοι μου! Αρχισα να ζω και πάλι σαν φυσιολογικός άνθρωπος, άρχισα να συντονίζομαι με το σώμα μου, ν'ακούω τις ανάγκες του και να τις ικανοποιώ. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και απίστευτη!!! Επιτέλους, δεν είχα να κάνω με δίαιτες και διατροφές που μετράνε το βάρος, το μέγεθος και δεν ξέρω τί άλλο της τροφής σου. Γιατί, ακόμα και οι καλύτεροι διατροφολόγοι (κι έχω γνωρίσει καλούς και ικανούς και με πολύ αγάπη για τη δουλειά τους), αν δεν γνωρίζουν τις δυσανεξίες του καθενός, είναι σίγουρο ότι θα έχουν προσωρινά αποτελέσματα. Δεν είμαι ειδική αλλά, έχοντας παρακολουθήσει από κοντά για χρόνια "θεραπείες" παχυσαρκίας και έχοντας υποβληθεί κι εγώ αρκετές φορές σε δίαιτες ή διατροφές προσπαθώντας να χάσω λίγα ή περισσότερα παραπανίσια κιλάκια (???!!!) κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα αποτελέσματα ήταν προσωρινά και μακροπρόθεσμα τα κιλά επανέρχονταν, τις περισσότερες φορές συμπαρασύροντας κάμποσα παραπάνω.
Για πρώτη φορά στη ζωή μου, κάνω μία υγιεινότατη διατροφή που τη γουστάρω απόλυτα, χωρίς να πεινάω, χωρίς να έχω τη διάθεση να κάνω παρασπονδίες, χορταίνω χωρίς να φουσκώνω και είμαι γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια.  Το πρωτεύον σε όλη αυτή τη διαδικασία δεν είναι η απώλεια των κιλών, αλλά η αποτοξίνωση και η ουσιαστική θεραπεία του οργανισμού σου.
Η απόδειξη είναι ότι, ενώ σήμερα βασανίζομαι από μία από τις χιλιάδες ιωσούλες που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο αυτό τον καιρό και από το πρωί περίμενα την στιγμή που θα έπεφτα ξερή από τον πυρετό και τον πονόλαιμο (τίποτε από αυτά δεν έγινε) είμαι σκέτο duracell. Από τις 6:30 το πρωί στο πόδι, έχω ασχοληθεί με το γιοκαρίνι μου (πήγαινε - έλα), έχω ασχοληθεί με οικιακές δραστηριότητες, έχω μελετήσει (τα δικά μου, ξέρετε), έχω αναγνώσει facebook καταστάσεις, ολοκαίνουριες εμπνευσμένες αναρτήσεις των σαπουνοπεριπετειών της πολυαγαπημένης επιστήμονος κουμπάρας (alchemyofnature.blogspot.com), έχω φτιάξει νέο σαπουνάκι (μην βιάζεστε. Συντόμως η ανάρτηση, προηγούνται άλλες από καιρό), νέα συνταγή lotion bar και επιτέλους στρογγυλοκάθησα να ξαναγράψω χωρίς πόνους αλλά με πολύ πάθος (με την καλή έννοια).  Πέρασαν κιόλας τα  μεσάνυχτα και ακόμη η μέρα για μένα δεν έχει τελειώσει. Το κέφι καλά κρατεί!!!!! :) :) :) Κι όσο σκέφτομαι ότι άλλες εποχές θα ήμουν ξαπλωμένη ως άλλη Μαργαρίτα Γκωτιέ στην τελευταία πράξη της Τραβιάτας, τόσο πιο πολύ δυναμώνω!!!! :)
Αυτά τα ολίγα (άσε μας καλή μου, πάλι σεντόνι έγραψες) για την ώρα αλλά ήθελα πραγματικά να μοιραστώ μαζί σας αυτό το καταπληκτικό που μου συνέβη.
Πιστεύω τώρα να καταλαβαίνετε γιατί άνοιξε η γη και με κατάπιε τόσο καιρό και γιατί άργησα με τα χριστουγεννιάτικα δωράκια σας (πού να αντέξω η γυναίκα). 
Τώρα, όμως, επανέρχομαι με τρέλες και κορδέλες και θα σας παρασύρω σε νέες περιπέτειες. Θα ταξιδέψουμε και πάλι μαζί με ούριο άνεμο (εύχομαι για όλους μας) και θα γλεντοκοπήσουμε στο όνομα της ....ζωής!!!!! :) :) :)
Πριν σας αφήσω για σήμερα με μια γλυκειά καληνύχτα, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα καλά κορίτσια για την υπομονή και κατανόησή τους όσον αφορά την καθυστέρηση στα δώρα του διαγωνισμού αλλά, βασικά, θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τα όμορφα λόγια αγάπης και δύναμης που μου δώσατε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Με συγκινήσατε πάρα πολύ και μου γεμίσατε την καρδιά με ζεστασιά και δύναμη να προχωρήσω. :) :) :)
Πριν γίνω πολύ μελό θα σας αφήσω με μια τεράστια αγκαλιά γεμάτη αγάπη και θα σας αφιερώσω ένα πολύ πολύ αγαπημένο, συγκλονιστικό θα έλεγα, τραγούδι, με την ανεπανάληπτη ερμηνεία του μεγάλου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, για να σας συντροφέψει  μέχρι τη δική σας  Ιθάκη.

Ηθικόν...

Θα μείνεις εδώ και θα αντέχεις
Κρατώντας το φεγγάρι
στη μέση του δρόμου θα τρέχεις

Θέλω να σε δω να χορεύεις -- κάτω από το φως
Μ' έναν δαίμονα να παλεύεις -- δράκος σωστός
Θέλω να σε βλέπω -- να κλείνεις τα μάτια
Να λες τώρα, τώρα, τώρα θα ζήσω όπως θέλω
Στο λαιμό σου ποτάμι τρέχει η ζωή σου

Θα μείνω εδώ και θ' αντέχω
Κρατώντας το φεγγάρι
στη μέση του δρόμου θα τρέχω

Θέλω να σε δω να φωνάζεις -- στον ουρανό
Όλη τη ψυχή σου να βγάζεις -- σ' έναν χορό
Θέλω να σ' ακούσω -- να θέλεις τα πάντα
Να λες πάλι, πάλι, πάλι, πάλι θα νικήσω
Στον λαιμό σου ποτάμι τρέχει η ζωή σου

Θα μείνω εδώ και θ' αντέχω
Κρατώντας το φεγγάρι
στη μέση του δρόμου θα τρέχω

Ότι αγαπάς είναι τώρα
Σε μια στιγμή γίνονται όλα
Όλα είναι τώρα

Θέλω να σε δω ν' αλλάζεις -- ν' αρχίσεις την πάλη
Τη καινούργια αρχή να γιορτάσεις -- να νιώθεις τη ζάλη
Θέλω να δω να μοιράζεις -- ότι έχεις κερδίσει
Το μικρό το παιδί που αγκαλιάζεις -- παλεύει να ζήσει

Θα μείνω εδώ και θ' αντέχω
Κρατώντας το φεγγάρι
στη μέση του δρόμου θα τρέχω.

Ακμαιότατον....
Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν και μέχρι τότε  ....... Ηθικόν! Ακμαιότατον!!!!!!!!!!! 

17 σχόλια :

  1. Ναι, ναι, είναι ΕΔΩ! Είναι όρθια (καθιστή τώρα ελπίζω), δυνατή και ευδιάθετη, και επιτέλους θα ξαναδιαβάσουμε τις υπέροχες αναρτήσεις της. Άντε, κουμπάρα μου, σαν χελιδόνι (τσίου τσίου) ήρθες πίσω κι εσύ στη φωλιά που έχτισες πέρυσι, σε γνωστά αγαπημένα μέρη. Ξέρω πως νιώθεις, και πολύ χαίρομαι :) Ανυπομονώ για τη συνέχεια... (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς μας ήρθες!!!!! Επιτέλους! Η απουσία σου μας έγινε αισθητή!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλύτερα, γερή και δυνατή... Εννοείται ότι θα μας μιλήσεις περαιτέρω για την ορθομοριακή διατροφή...περιμένουμε με ανυπομονησία...Και για όλα αυτά (συνταγές κλπ) που έχεις στα συρτάρια σου και περιμένουν να κυκλοφορήσουν στον κόσμο... Επίσης, να σε ευχαριστήσω άλλη μια φορά για τα δωράκια σου, παστώνομαι συνεχώς και μοσχομυρίζω :-) Αναμένουμε συνέχεια, αγαπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλοσώρισες γλυκειά μου! Γερή και δυνατή να είσαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα' σαι ΠANTA μα ΠANTA ΓEPH. Eυχομαι η ανοιξη να μας κανει σε ολους καλο!!!!!
    H απουσια σου EΓINE αισθητη αληθεια.Oι δυο μας αλχιμηστες EΠANEPXONTAI ΔPIMYTEPOI.
    NAIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειάαααααααααααααααααααααααααααα σου και σε σένα!!!!!!!!!!!!
    Μας έλειψες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς σας βρήκα όμορφες κοριτσούδες μου!!! Να ξέρετε ότι η αγάπη σας και τα γλυκά σας λόγια συντέλεσαν στο να ορθώσω και πάλι το παράστημα μου η γυναίκα!!!! Ανασκουμπωθείτε ομορφιές μου!!!! Ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντενυ μου καλλος γυρισες ελπιζω πια οτι ειρθες για να μηνεις ετσι κουκλα μου; ολα οσα απο τα καλυντικα-σαπουνια μου εστειλες ειναι τελεια!!!!!!!! ομως πιο τελειο ειναι το ρολ-ον για τις σακουλες
    των ματιων μου.σ'ευχαριστω πολυ το ιδιο η κορη ο συζηγος ο υιος ο γαμπρος .παντως αυτο με την πως την ειπες το χρειαζομαστε ολοι πια.μου λειψατε!!!!! φιλια Στελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν με γελούν τα μάτια???? Τί βλέπω η γυναίκα??? Στέλλααααααααααααααα!!!! Είσαι αλήθεια εσύ?????? Εξελίξεις τρελές!!!!! Αντε να κάνουμε κανένα διαγωνισμό ακόμα να γράψεις μόνη σου αυτή τη φορά!!! Χαχαχαχαχααααααααααααααα! Κούκλα μου γλυκειά, πολύ χάρηκα που σας άρεσαν τα πραματάκια και ειδικά για το roll on γιατί ξέρω το θέμα σου με τις σακούλες αν και όταν σε είδα ήσουνα μια χαρά!!!! Ελπίζω τ'αγόρια να ευχαριστήθηκαν με το άφτερ σέϊβ και θέλω εντυπώσεις από το σαπούνι ξυρίσματος!!!
    Και,ΝΑΙ!!!!!! Ηρθα για να μείνω σε πείσμα όλων των δεινών!!!! Ετοιμάσου! Επεται συνέχεια λίαν προσεχώς!!! Φιλάκια πολλά και στο γλυκύτατο κοριτσάκι σου :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Deny σου εύχομαι να είσαι απο δω και πέρα γερή, δυνατή και γεμάτη ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!!!!!!! Τα δωράκια σου όλα υπέροχα!!!!!!Το lip balm, το καλύτερο που έβαλα ως τώρα και ολα τα άλλα καταπληκτικά!!!Νιώθεις την αγνότητα.Χρωστάω και γω δωράκια,δεν σας ξεχνάω!!!Σε φιλώ και καλημέρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασπα μου καλή και προκομένη! Χαίρομαι που ευχαριστήθηκες τα δωράκια!!! Δεν χρωστάς τίποτα. Η αγάπη σου είναι αρκετή! Ανυπομονώ να φιλοξενήσω από αυτό εδώ το σπιτικό τις όμορφες δημιουργίες σου! Φιλιά πολλά και καλές συνέχειες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με εκτίμηση
    Το όνομά μου είναι ΜΌΝΙΚΑ MARAGAKI.
    Ακριβώς για να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη στιγμή της χαράς.
    Πήρα ακριβώς ένα δάνειο ύψους 30.000 € σε μια μεγάλη γαλλική έμπορος.
    Μαζί του, είχα την απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτή τη στιγμή, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
    Και αυτό χάρη σε έναν άνθρωπο.
    Είναι ο Θεός ο οποίος έχει βάλει στο δρόμο μου.
    Και εγώ είμαι πρόκειται να μοιραστώ αυτή τη μαρτυρία μαζί σας.
    Το όνομά του είναι CHARLY KERKIR.
    Αυτό είναι ένας άνθρωπος που πάντα σεβάστηκαν τις δεσμεύσεις τους.
    Είναι ένας άνθρωπος της λέξης.
    Είναι το μοναδικό.
    Αν είστε στην ανάγκη να δανειστεί χρήματα,
    Ζητήστε τους να επικοινωνήσετε μαζί τους.
    Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός άνθρωπος στη λίστα με τα αξιόπιστα έγγραφα.
    Έκανα ακριβώς μια πληρωμή πριν από την απόκτηση πιστωτική μου.
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο,
    Έρθετε σε επαφή μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    monikamaragaki132@gmail.com
    Ή επικοινωνήστε με τον δανειστή: charlykerkir@gmail.com
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ "NOVELTY FINANCE INC"

    Γεια σας!!! Χρειάζεστε ένα δάνειο; Εάν ναι, θα σας προτείνω να κάνετε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance και μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο στην εταιρεία μου και να έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 έως 48 ωρών. Έχω αντιληφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων.

    Στη NOVELTY FINANCE, παρέχουμε λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουμε όλων των ειδών τα δάνεια (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα). Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα στο [noveltyfinances@gmail.com] ή Καλέστε / WhatsApp μέσω: +447915601531]

    Προσπαθούμε να κάνουμε τον δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

    Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να επικοινωνήσετε όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

    Δεν υπάρχουν άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα, η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας στείλετε το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Email: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Τηλέφωνο: +447915601531

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που παρέχουμε οικονομική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή