Τρίτη 13 Μαΐου 2014

And the Winners ...... aaaaaaaare ..........!!!!


Πέρασε λοιπόν, η γιορτή της μητέρας, πέρασαν και τα πρώτα μας γενέθλια και ιδού κεφάτη και χαρούμενη (μετά από το καφεδάκι και το μπουρμπουράκι με φιληνάδες!!!!!!) ήρθε η ώρα να κάνω βρρρρρρρρρρρρρροοοοοοοοουυυυυυυυυυμμμμμμμμμμμμμ τη σβούρα του random.org.
Πριν όμως, θέλω να σας ευχαριστήσω όλες όσες λάβατε μέρος στον γρηγορόπουλο αυτό διαγωνισμό. Ολες οι  ευχές σας για τη μητέρα ήταν συγκινητικές, γλυκύτατες και ένας θησαυρός που θα τον κρατήσουμε όλοι νομίζω στις καρδιές μας.
Και τώραααααααααααααααααααααα ...........................






Γύρνα φτερωτή του μύλου για να βγουν οι τυχερές
κι απ'τη μηχανή του ράντομ να κερδίσουνε που λες
κρέμες, σαπούνια και στολίδια οι μανούλες οι γλυκές!!!!!


1) Ηηηηηηηηηηηηηηηηηη..... Εφη Π. (κλαπ, κλαπ,κλαπ, κλαπ,κλαπ.......................)
2) Ηηηηηηηηηηηηηηηη......... Ευστρατία (κλαπ,κλαπ,κλαπ,κλαπ,κλαπ ...................)
3) Ηηηηηηηηηηηηη............... Χρύσα (κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ......................)



Κορίτσια μου γλυκά, συγχαρητήρια, να είστε πάντα τυχερές στη ζωή σας!!! Να απολαύσετε τα δώρα σας και περιμένω εντυπώσεις!!!
Εχω τις διευθύνσεις σας από τα Χριστούγεννα, αν έχει αλλάξει κάτι ενημερώστε με.

Σας ευχαριστώ όλες και πάλι για τη συμμετοχή σας, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.
Να χαίρεστε τις μανούλες σας και μην ξεχνάτε να λέτε ......... Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!

13 σχόλια :

  1. Καλημέεεεερα!!!!!
    Αγαπημένη μου έφτιαξες τη μέρα.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Θα αναμένω τα θεϊκά σου πραματούλια.
    Να έχετε μια όμορφη μέρα όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!!!!
    Παντα ευπροσδεκτα τα καλουδια σας KYPIA MOY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, καλοφόρετα ΟΛΑ. Να είστε πάντα τυχερές :) Ζηλεύω αφόρητα, αλλά δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Η κουμπάρα με έχει εξοπλίσει με πραγματάκια για τα επόμενα δύο χρόνια! Και η Τζίνα μας έχει ήδη στολίσει ταδαχτυλάκια μου (κι έπεται συνέχεια) :) ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιούπι!! Τι καλά!!! Ευχαριστώ πολύ Ντένη μου!! Ήρθαν σε πολύ καλή στιγμή αυτά τα δωράκια!! Να είσαι καλά!! Να φανταστείς οτί είδα και στον ύπνο μου πως κέρδισα, τόσο πολύ τα ήθελα...Φιλάκια!! (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια στις τυχερες ,κοριτσια ολα τα προιοντα που φταχνει η Ντενυ μας[ τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα] ειναι εξερετικα, καλα παστωματα και απολαυστικα σαπουνισματα!!!!!! Φιλακια Στελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλαπ, κλαπ, κλαπ ....... Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!! :>) Τρελαίνομαι όταν βλέπω ενθουσιασμό στα πλήθη!!! :) Αχ! βρε κοριτσούδες, ίδια τρελοκομεία μου φαίνεται είμαστε (o).
    - Ευστρατία μου γλυκειά, πες μου τί θα σου άρεσε για μυρωδιά στη λοσιόν. Εχω να σου προτείνω 3 ωραιότατα καινούρια αρώματα, 2 φρουτένια (ροδάκινο ή kiwi - μάνγκο) και 1 λουλουδένιο (μανόλια). Μου αρέσουν και τα 3 πάρα πολύ ειδικά για καλοκαίρι οπότε επιλέγεις. Διαφορετικά για καλοκαίρι θα πρότεινα μαστίχα ή νερολί. Περιμένω να μου πεις τι προτιμάς. Επίσης, δεν έχω τη διεύθυνση σου για να σου στείλω τα πράγματα. Μπορείς να μου τη στείλειες σε e-mail στο animaterra1@gmail.com . Φιλιά (k)

    - Χρύσα μου γλυκειά, για τα χεράκια σου πες μου αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όπως π.χ. πανάδες, ιδιαίτερη ξηροδερμία ή κάτι άλλο για να κανονίσω αναλόγως τη σύνθεσή της. Αν δεν έχεις ιδιαίτερα θέματα σου προτείνω κι εσένα από τις μυρωδιές που ανέφερα στην Ευστρατία ή διαφορετικά, με αιθέρια λεμόνι - πορτοκάλι ή τριαντάφυλλο. Σκέψου και πες μου (Υπόψη το λεμόνι - πορτοκάλι δεν το βάζεις ντάλα στον ήλιο λόγω φωτοευαισθησίας). Φιλιά πολλά και καλή δύναμη. Φιλιά και στη Κέρκυρα :) (k)

    - Εφη μου, εσένα στο γαλάκτωμα καθαρισμού λόγω ματιών θα σου βάλω ένα ελαφρύ αρωματάκι οπότε δεν σε ρωτάω!!!!! Φιλάκια πολλά (k)

    Απειρες φιλούμπες στα καλά κορίτσια, νικήτριες και μη, και καλή συνέχεια!!!!! :) :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να διαλέξω τώρα; :-? Όλα πρέπει να είναι τέλεια!! Θα διαλέξω το kiwi- μάνγκο..Σου στέλνω και το μήνυμα.. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα χερια μου ακομη στεκουν κοσμια κι ας ΛEΩ οτι κανω την αγροτισσα...
    Tο νερολι μ'αρεσει ΠAPA πολυ.
    Tο ονομα της μανολιας .... μμμμ τι γλυκο ομως αν ειναι κι η μυρωδια γλυκια α πα πα.
    Aγαπω τα πιο ξινα αρωματα ..
    Oποτε νερολι ειναι το σωστο για μενα.
    EYXAPIΣTΩ ΠAPA ΠOΛY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ok! Μήνυμα ελήφθη κοριτσούδες. Πάω για μαγειρέματα. Φιλιά σας πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mου ήρθανε τα δώρα!!!! Πήγα πρωί-πρωί και τα παρέλαβα από το ταχυδρομείο..Τι να πω για τις μυρωδιές, τι να πω για την ομορφιά, για την προσεγμένη δουλειά!! Για ακόμα μια φορά μπράβο σου Ντένη μου και ευχαριστώ πολύ! Η λοσιόν σώματος μυρίζει καταπληκτικά , απορροφάται αμέσως και συνεχίζει να μυρίζει για ώρα.. Πολύ καλή επιλογή το μάνγκο.. Η αποσμιτική δοκιμάστηκε στον συμβίο και άρεσε.. Εγώ δεν την δοκίμασα ακόμα.. Τα αρώματα μέρας και νύχτας μυρίζουν πολύ ωραία και ιδίως το μέρας το λάτρεψα..Τα σαπουνακια θα δοκιμαστούν άμεσα.. Το βραχιόλι εννοείται δοκιμάστηκε κι αυτο.. Είδα και από κοντα την φοβερή δουλειά που γίνεται..Ξεκίνησε πολύ όμορφα η μέρα μου σήμερα, να είσαι καλά Ντένη μου!! Φυσικά περιμένω και άλλες συνταγές.. (k) (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν και εύχομαι να τα ευχαριστηθείς πολύ όλα!!!!! Εντός των ημερών τελειώνουμε και τις άμεσες τρεχαλίτσες με τα σχολεία, μπουγέλα, βαθμούς κλπ και ξανά προς τη δόξα θα τραβήξουμε με νέες συνταγές και περιπέτειες!! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημερα!Eυχαριστω ΠAPA ΠOΛY για τα φοβερα δωρα που μου'στειλες !!!ΔEN εχω λογια...
    Tο δε δαχτυλιδι εχω να πω οτι θα προσπαθησω να το κρατησω για την κορη μου ....
    ΔEN μ'αρεσουν οι κριτικες αλλα εδω...H κρεμα χεριων ειναι MAΓIKH!!Tα χερια μου ξανανιωνουν.
    Θα την μοιραστω με δυο κυριες κι αρχοντισσες των κηπων..Ξερω οτι δεν σε πειραζει.
    Δεν θελω να χαλασει και να παει χαμενη.Tοσο φοβερη την βρισκω.
    Δεν εχω αποψη για OΛA τ'αλλα αν και το αρωμα το πρωινο μ'αρεσει πολυ αλλα δεν το'βαλα πανω μου να δω αν μου παει.Kαι παλι ευχαριστω εχω καταλαβει οτι οσων αφορα το κομματι καλλυντικη περιποιηση EIΣAI μαγισσα!H κορη μου λεει να σου γραψω νεραιδα που ειναι πιο KAΛO!!!!!!!!!!! !Πολλα φιλια και ας μαθουμε OΛOI ν'αγαπαμε πρωτα τον εαυτο μας για να μπορεσουμε ν'αγαπησουμε και τους γυρω μας .Προσεχε TON .Eιναι πολυτιμος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρύσα μου γλυκειά κι αγαπημένη σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την μεγαλοσύνη σου. Και φυσικά .... ευχαριστώ την καταπληκτική κοριτσούδα σου για τον τίτλο της "νεράϊδας". Με κάνατε κι οι δυό να κοκκινίσω και να συγκινηθώ. Να της δώσεις ένα τεράστιο φιλί από μένα και ....... έχε υπόψη σου ότι ο γιος μου ρώτησε πόσων χρόνων είναι.........................!!!!!!!!!!!!! Εντυπωσιάστηκε και κατευχαριστήθηκε ο "μαμάκιος" για τον χαρακτηρισμό για τη μανούλα!!!!!!!! :-) :-) :-) Χαχαχαχαχααααααααα ...... Να είναι καλά τα καμάρια μας και να τα χαιρόμαστε :) :) :) Και θα σας αφήσω λέγοντας τούτο μόνο. Εννοείται πως δεν με πειράζει να τη μοιραστείς με τις κυρές κι αρχόντισσες και αυτή σου η πράξη επιβεβαιώνει την εντύπωση που έχω σχηματίσει για σένα. Πόσες φορές λυπάμαι που η απόσταση με κρατάει μακριά από αρκετούς ανθρώπους που "γνώρισα" ηλεκτρονικά. Ηδη, όμως, με κάποιους τα έφερε η τύχη κι ανταμώσαμε. Ελπίζω να καταφέρουμε ν'ανταμώσουμε και μ'άλλους. Εύχομαι να καταφέρουμε ν'ανταμώσουμε και μαζί. Μόνο φρόντισε να έχεις πολλές ώρες διαθέσιμες γιατί, σε απειλώ τώρα, θα έρθει και η κουμπάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά στις όμορφες και καλόκαρδες κοπελούδες!!!!! :) :) (f) (f)

    ΑπάντησηΔιαγραφή