Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

"Ο Μάϊος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ!!! "




Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά!!!!



Η Ανοιξη έχει ήδη μεσιάσει και αχνοφαίνεται το καλοκαιράκι από μακριά να ετοιμάζει τα σακίδια του. Κι όμως, από παιδί είχα πάντα την αίσθηση ότι με τον ερχομό του Μαϊου έρχεται και η Ανοιξη. Ισως λόγω καιρού, ίσως λόγω της φύσης, που αυτό το μήνα γίνεται μεγαλειώδης.
Δεν ξέρω, πάντως πάντα ο Μαϊος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Αλλωστε αυτόν το μήνα διάλεξε και το σπιτικό μου να ξεκινήσει. Σε λίγες μέρες έχουμε γενέθλια, μην το ξεχνάμε!!!
Και μία έκπληξη!!!!! Χεχεχεχεχεχχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...... :) :) :)
Ο μήνας, όπου πάντα αναζητούσα ένα κλαδί (γερό, να με κρατάει) ν'ανέβω να τραγουδήσω μαζί με τα πουλιά για τον έρωτα, τη ζωή, τη χαρά!!!!!!!!!
Τέλος πάντων! Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρώ τα δέντρα, τραγουδάω και κάτω απ'αυτά. Πολλές φορές θυμάμαι να βρίσκομαι σε κάποιο πάρκο και ν'ανεβαίνω πάνω σε παγκάκι (είναι πιο αντοχής και χαμηλότερα. Μη σπάσουμε και κανένα κόκκαλο στα καλά καθούμενα, γιατί όπως λέει και η λαϊκή ρήση ..... "ο γέρος ........" !!!!). Δεν πτοούμαι. Τραγουδάω από μέσα μου βέβαια γιατί δεν θέλω να κομπλάρω τ'αηδόνια με την ουράνια φωνή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Αααααααααα! - ένα αηδόνι μόλις αυτοκτόνησε).
Και αν νομίζετε ότι υπερβάλλω ρωτήστε τους φίλους μου και ......(Ωϊμέ! η πονεμένη ιστορία μιας μάνας) το γιό μου.......
 - " Να βάλουμε τώρα ραδιόφωνο???" Αυτή ήταν η συνηθισμένη ατάκα των φίλων μου στο αυτοκίνητο όπου μ'αρέσει να τραγουδάω πολύ και δυνατά. Δεν ήθελαν να με πληγώσουν αλλά η υπομονή και η αντοχή τους είχε και κάποια όρια!!!
Εγώ όμως, είμαι αδιόρθωτη και συνεχίζω κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια (μόνο που φροντίζω να μην ταλαιπωρώ πολύ τ'αυτιά των άλλων, όσο αυτό είναι δυνατόν. Μήπως ν'ανέβω και να τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό?????? Μήπως??? ....... Σας βλέπω! Σταματήστε τους πανηγυρισμούς!).
Εμπρός, λοιπόν, καλοί μου αγαπημένοι φίλοι! Σας προσκαλώ να πάρετε μια μεγάλη ανάσα (προσοχή στις αλλεργίες σας), να χαμογελάσετε και να τραγουδήσετε με όλη σας τη δύναμη για την άνοιξη, την ελευθερία, την αναγέννηση!!!!!!!!!! Και καλά θα κάνετε να το αισθανθείτε μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής σας γιατί η αναγέννηση κοντοζυγώνει. Φέρτε τη όσο πιο γρήγορα μπορείτε στις καρδιές σας και θα πλημμυρίσει τον κόσμο όλο! Τουλάχιστον τον κόσμο σας!!!
Καλό Μάϊο, λοιπόν, με έρωτα, χαρά, χαμόγελο, αναγέννηση, ΖΩΗ!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά (σύντομα) σας αφήνω με πολλή αγάπη, πολύ χαμόγελο και ζεστασιά!!!

7 σχόλια :

  1. τρα λα λα! και τσίου τσίου τσίου :) Κι εμένα ο Μάης είναι ο αγαπημένος μου μήνας :) ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαααααααααα! Καλό μήνα! Λολέγκω μου εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλο μηνα να εχουμε ολοι.Θα 'ρθει η στιγμη να σας ακολουθησω KAI στο τραγουδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρύσα μου γλυκειά, αναμένουμε!!!! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρια:καλο μηνα κοριτσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει δάνεια σε ανθρώπους με οικονομικές δυσχέρειες σε ποσοστό από 2% έως 4%. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή