Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στείλτε μια ευχή!!!

Αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!! Τι ξεμυαλισμένη κόρη που είμαι εγώ???!!!! Το έχετε καταλάβει ήδη, έτσι δεν είναι???
Τι να κάνω η γυναίκα??? Τρέχα από δω, τρέχα από κει, κάνε τα χίλια μύρια όσα κάθε μέρα, άντε να κυνηγήσεις και τον γιο να φάει, να ντυθεί, να διαβάσει (εδώ κάπου στρώσαμε ευτυχώς),να πλυθεί, να μην κάνει τη φόρμουλα πολύ δυνατά γιατί σου πήρε τ'αυτιά την ώρα που θέλεις να συγκεντρωθείς ............. ε, πολύ θέλει το μυαλό να γίνει σάλτσα??? Και δεν έφταναν όλα τ'άλλα, έχω αραδιάσει και τα επιστημονικά και μελετώ και μελετώ και όσο μελετώ τόσο περισσότερα βιβλία χρειάζομαι να μελετήσω......... Εμ, καλή μου κυρία, τα επιθυμεί ο ..... απαυτούλης σας τα ζόρια, μη μου πείτε?!!!

Κι έρχεται και η άλλη η ξεδιάντροπη κουμπάρα και σου λέει : - Γιατί ξέχασες αυτό και το άλλο??? Δε βάζεις λάδι???

- Ποιό λάδι??? ρωτώ έντρομη............
- Είσαι ηλίθια, μου λέει χαριέστατα, ΚΑΙ ξεχασιάρα (!!!!! σώωωωωωωωωωπα). Το λάδι της υπόφυσης παιδάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! Είμαι όντως αυτό που λέει η κουμπαρογιατρέσα μου. Εχω ξεχάσει να βάλω εδώ και καιρό. Απορίας άξιον το πώς στέκομαι στα πόδια μου άνευ του θαυματουργού ελαίου. Φαίνεται ότι το διατροφικό μου πρόγραμμα αποδίδει τα μάλα!!! :) :) :)
Τέλος πάντων, αγαπημένες και αγαπημένοι φίλοι, σας έριξα την Πρωτομαγιά μια σπόντα για κάποια έκπληξη και ενώ ήμουν, κάτι περισσότερο από, σίγουρη ότι σας είπα τι θα είναι αυτή, εγώ η λωλή κι αλλοπαρμένη σφύριζα ανέμελα στους αγρούς της βοτανολογίας και αρωματοθεραπείας.
 Εβαλα που λέτε το έλαιον της υπόφυσης (δόξα σοι Κύριε!!!) και ιδού, σας κάνω την ανακοίνωση!!! Την Κυριακή 11 Μαϊου είναι, όπως πιθανόν, να γνωρίζετε η γιορτή της μητέρας και τη Δευτέρα 12 Μαϊου σβήνουμε 1 κεράκι για τα πρώτα γενέθλια του μπλογκουλίου μου.
Πέρυσι ακριβώς την ημέρα της γιορτής της μητέρας, σαν φόρο τιμής στην Μητέρα Φύση, ξεκινήσαμε. Κι αν δεν βλεπόμαστε συχνά, δεν πειράζει. Ημουν εδώ μελετώντας, ψάχνοντας, δοκιμάζοντας για να μπορέσω να μοιραστώ κάποια στιγμή μαζί σας όμορφα πραγματάκια (και έχουμε πολλά να πούμε, πιστέψτε με. Απλώς δεν έχω βρει ακόμα πως να μεγαλώσω την ημέρα. Αν κατάφερνα να κάνω την κάθε ημέρα, μια τουλάχιστον εβδομάδα, νομίζω θα ήταν πιο έυκολα τα πράγματα).
Ετσι, για να γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια, σκέφτηκα να κάνουμε μια τρελίτσα. Οοοοοοοοοοοοοοοοχι μην ανησυχείτε. Μην αρχίσετε να τρέχετε πανικόβλητοι. Δεν πρόκειται να σας βάλω να γράψετε πάλι ποίημα. Κάτι πιο απλό αυτή τη φορά!

"Στείλτε μια ευχή για τη γιορτή της μητέρας!!!"
Με όποιο τρόπο θέλετε και όπως σας εκφράζει καλύτερα. Θέλετε με ποιηματάκι???, θέλετε με τραγουδάκι???, θέλετε με ζωγραφιά???, θέλετε με κάρτα???, θέλετε απλά να πείτε ότι βγαίνει από την καρδιά σας???. Ο,τι και να προτιμήσετε καλοδεχούμενο!!!
Μέχρι τη Δευτέρα στις 21:00 μμ, μπορείτε να στείλετε τις ευχές σας. Στη συνέχεια, τα ονόματα θα μπουν στη μηχανή και .................... βρρρρρρρρρρρρροοοοοοοοοουυυυμμμμ!!!! θα βγουν 3 νικητές.
Τί δώρα έχουμε, δεν λέγεται!!! Τι γαλακτώματα, τι αποσμητικές, τι λοσιόν καθαρισμού, τι σαπούνια, .......... τι αρώματα (χεχεχεχεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε), τι κοσμήματα (ξανα-χεχεχεχεχεεεεεεεεεεεεεεε)!!!!
Μην ψάχνεστε. Φωτογραφίες δεν έχει σήμερα. Η ώρα είναι περασμένη κι έχω να σηκωθώ αξημέρωτα, μαζί με τους φουρνάρηδες, για να φτιάξω πραγματάκια πριν ξυπνήσω τον μικρό μου πρίγκηπα κι αρχίσουμε το τρέξιμο.
Αύριο το βράδυ όμως, ραντεβού και πάλι εδώ να σας ανακοινώσω ανθρωπίνως τα δώρα των 3 νικητών μετά φωτογραφικού υλικού!!! (Τέτοιος διαγωνισμός δεν ματαξανάγινε στη γη στην οικουμένη........................ Διαγωνισμός σε δόσεις???!!! Τί άλλο θα δούμε???) 
Πάρτε μόνο μια ιδέα για το κόσμημα!!!!!
Από τη συλλογή της καλής μου, ζαχαρένιας Domino Art  ή Κουταλοκατασκευές, μιας απίστευτης καλλιτέχνιδος που γνώρισα σχετικά πρόσφατα κι έχω ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Εξαιρετικός άνθρωπος, ευφάνταστη και άοκνη δημιουργός, δραστήρια όσο δεν παίρνει,  με την χαρά (την τόσο παιδική και γλυκειά) να καθρεφτίζεται στο απέραντο γαλάζιο των ματιών της, σε κερδίζει από την πρώτη επαφή που θα έχεις μαζί της. Αν πεις για τις δημιουργίες της, χωρίς υπερβολές, θέλεις να τα φορέσεις .............ΟΛΑ μα ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Οταν τα δείτε θα καταλάβετε τι σας λέω. Και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα. Ηθελα καιρό να σας την παρουσιάσω και να, ήρθε η στιγμή να μας ομορφύνει με ένα κόσμημα από την νέα της συλλογή για τη γιορτή της μητέρας!!!! Για πάρτε μια μικρή ιδέα και ες αύριον τα περισσότερα και τα σπουδαιότερα......... :) :) :) 

Με αυτήν την ωραία εικόνα και αφήνοντας σας να βράζετε στο ζουμί σας, σας καληνυχτώ για σήμερα με μια γλυκειά ευχή για ένα όμορφο ξημέρωμα και μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα!!! :d :d :d

Μέχρι τότε από την υπέροχη φωνή της Μαρίζας Κωχ  :  Νανούρισμα

17 σχόλια :

  1. E, δεν σε είπα και ηλιθία, αλαφιασμένο μου! Αφού είμαι ευγενική ψυχή εγώ, αποκλείεται!!!!!! (παίζει και πολλαπλές προσωπικότητες τώρα; τη βάψαμε.... για μένα λέω)

    Λεπόν, πολύ μ' αρέσει ο διαγωνισμός σας, κυρία-κυρία και χωρις να χάνω χρόνο (από τον άπλετο που μου περισσεύει.... (για να δεις βρε τι φιλενάς έχει... θέλω πάντα να ' μαι η πρώτη που δίνει το παρών, κι ας γίνω εγώ παρελθόν καμιά ώρα από την εξάντληση... της δημιουργίας βεβαίως-βεβαίως).

    Το λεπόν που λέγαμε, ιδού και η δημιουργία (μετά λαδίου):
    Μητέρα μου πολύχρονη...
    μανούλα μου αεικίνητη,
    μαμά μου, είσαι βράχος!

    Μάνα, είσαι περίπτωση,
    όλο φωνή κι εντύπωση,
    μα εγώ σε συγχωρνάω!

    Με μούρλανες μία ζωή
    παράπονο, τσαντίλα και κραυγή
    μα χίλια ευχαριστώ για σένα

    Αν σ' έκανα παραγγελιά,
    καλύτερη δε θα' βρισκα μαγιά
    Μανούλα μου δύσκολη, παραπονιάρα, μικρή αγία, λιγνοπόδαρη.... (ανάσα)
    Σ' ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    Στη μανούλα μου... Μου βγάζεις την ψυχή συνήθως, αλλά εγώ σου βγάζω το καπέλο μάνα,μακαρι να σου μοιασω σε ένα - δύο πράγματα κάποτε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αϊ στο καλό σου πρωϊνιάτικα κουμπαροφιλενάδα, με συγκίνησες!!! Χμφχμφχμφ.....
    Θαυματουργό το λαδάκι σας μανδάμ! Βλέπω ότι εκτός των άλλων βοηθάει και στη ποιητοπλασία!!! Βέβαια, τη συγγραφική πετριά την έχεις εσύ παιδιόθεν αλλά βοηθάει και το θαυματουργό όπως και να το κάνουμε! Πολύ ωραίο το ποιηματάκι σου και πολύ συγκινήθηκα και σ'ευχαριστώ που άνοιξες το χορό! να χαίρεσαι τη μανούλα σου και να της δώσεις πολλά φιλιά κι από μένα. :) :) :) Φιλάκια (k) (k) (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ηξερα πως να στειλω την φωτο εδω!Kαλημερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα ακόμη μπράβο και από μένα Deny,,, να ευχηθώ χρόνια πολλά καταρχήν σε όλες τις μανούλες..
    και στη δική μου ...αυτό που θα της αφιερώσω είναι αυτό...Συγνώμη για όσες φορές σε αμφισβήτησα, σε πλήγωσα, σου μίλησα άσχημα, σε στεναχώρησα, σε άγχωσα… Σε αγαπώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koυμπάρες χρόνια πολλά σας εύχομαι.. Να είστε καλά όπως και όλες οι μανούλες του κόσμου... Χρόνια πολλά και στην δική μου μανούλα , να είναι γερή και να μην το βάζει κάτω.. Θέλω να της πω ένα μπράβο που έχει σταθει βράχος στις τόσες δυσκολίες και οτί την αγάπω ,κάτι που δεν της το λέω συχνά , προσπαθώ όμως να της το δείχνω με πράξεις. (k) (k)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα μας, γυρησα λοιπον στην βαση μου μετα απο αρκετη ταλαιπορια[εμ αφου περασα παρα πολυ ωραια επρεπε ισως να πληρωσω και φορο ξερω και 'γω τι ναπω, ισως παλι να φταιει καποιος πλανητης η ισως η περασμενη εκλειψη]και αφου ξεκουραστηκα λιγο καθομαι λοιπον και γραφω το ποιηματακι μου για την πολυαγαπημενη μου μανουλα!!!
    Μανουλα μου γλυκεια
    σου ευχομα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    μεσα απο την καρδια μου
    να ζησεις σαν τα ψηλα βουνα
    για να εισαι παντα κοντα μου.!!!
    Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες τις ευχομαι να εχουν πολυ υπομονη και πολυ επιμονη.
    πολλα φιλακια !!! [ευχαριστω Ντενυ λεει η κορη μου]. ΣΤΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κορίτσια μου γλυκά εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία και άπειρες ευχές για όλες τις μανούλες του κόσμου.
    Στέλα μου,φιλάκια στην κόρη σου και πες της να μου στείλει το e-mail. O Αγγελος τρελλάθηκε με την πετσέτα και μου ζήτησε να σου πω ότι σ'ευχαριστεί πάααααααααααρα πολύ!!! :) :) :) Το τσάϊ είναι σπουδαίο, το τίμησα δεόντως. Σ'ευχαριστώ πολύ :) :) :)
    Φιλιά πολλά πολλά σε όλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρύσα μου κι εγώ δεν ξέρω πώς να το κάνεις, αλλά την είδα στο facebook και είναι πολύ ωραία. Νά'σαι καλά!!! :) :) :)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα.ευχομαι σε ολες τις μανουλες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να ειστε γερες και δυνατες γεματες υπομονη μα προπαντος γεματες με παρα πολυ ΑΓΑΠΗ για μας τα παιδια σας!!!!! Φιλακια Ματινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σας! Εύχομαι σε όλες τις μανούλες Χρόνια πολλά. Είσαστε απαραίτητες σε κάθε ηλικία. Μαμά είναι μόνο μία. Δυνατές, γερές και με πολύ πολύ υπομονή. Σε αγαπάω μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...........Σε θυμάμαι πάντα γελαστή , δυνατή ,δραστήρια ,καλοδιάθετη , διαθέσιμη , πολυμήχανη σε λύσεις και εργατική σαν μέλισσα για να μην μας λείψει ποτέ ένα σπιτικό με χαμόγελα ακόμη και αν σε έπνιγαν πικρίες δικές σου ……και ακόμη και αν είχες ελάχιστες ανέσεις σε σχέση με μένα σήμερα!Σε λάτρεψα από μικρή , μετά σε αμφισβήτησα , μετά σε ακύρωσα , μετά σε χρειάστηκα , μετά σε ένιωσα και μετά συνειδητά ήμουν πια περήφανη για σένα! Και αν μανούλα μου δεν ήσουν πάντα όταν σε χρειαζόμουν..... και αν θεώρησα ότι κάποιες φορές έκανες και συ λάθη ή αν όντως έκανες λάθη ,αυτό δεν ακυρώνει την αγάπη που μου έδωσες τόσα χρόνια , με τον τρόπο που εσύ ήξερες ανάλογα με τα δικά σου βιώματα , νοοτροπία , αρχές και πιστεύω σου , που ίσως κάποιες φορές ήταν κόντρα με τα δικά μου!Και ίσως εγώ να έχω κάνει και πιο σοβαρά λάθη με τα δικά μου παιδιά και μου κάνει πια τόσο άδικο να σε κρίνω!Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να δείχνει κάθε μου κίνηση στο εξής , μια συγχώρεση για όσα θεώρησα λάθη σου (που εξάλλου δεν ξέρω και τι βάρη κουβαλούσε η ψυχούλα σου) ,μια συγνώμη για όσες φορές δεν σου είπα , μια συγνώμη για όσες φορές σε πίκρανα και μια πίστωση χρόνου ώστε να μ’αξιώσει ο Θεός να σου προσφέρω στα χρόνια που μας απομένουν ( ως λύτρωση σε παλιές πικρίες ) όση πιο πολύ αγάπη μπορώ !!!!........Μακάρι να προσφέρω στα κοριτσάκια μου όσα μου έχεις προσφέρει και μου προσφέρεις ακόμη όλα αυτά τα χρόνια και να είναι περήφανες για μένα όπως είμαι εγώ για σένα........!! Σ’αγαπώ και είμαι περήφανη που είσαι μαμά μου!!!!!Μας εύχομαι να είμαστε πάντα μια χαμογελαστή αγκαλιά αγάπης η μια για την άλλη….. (ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ! Πόσο χαίρομαι! Μπράβο κορίτσια μου γλυκά να χαίρεστε τις μανούλε σας. Μάρω μου, νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουμε λίγο πολύ τη σχέση μας με τη μητέρα μας στα γραφόμενα σου. Ετσι συμβαίνει συνήθως. Εγώ της ζητώ συγγνώμη γιατί δεν έχω υπομονή και νευριάζω και φωνάζω αλλά είναι η σχέση που η αγάπη είναι δυνατή, μοναδική και δεδομένη και γι' αυτό ξεσπάω σ'αυτόν τον άνθρωπο που όλα τα αντέχει από την αγάπη, που μπορεί και βλέπει πέρα από τα ελαττώματα μου, που ξεπερνάει τις πίκρες και τις στενοχώριες που της δίνω. Οσο μεγαλώνω και φυσικά απ'όταν έγινα μάνα κι εγώ καταλαβαίνω την έννοια της ΜΑΝΑΣ, ΜΗΤΕΡΑΣ, ΜΑΜΑΣ, ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά μαμά μου!
    Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!!!
    Τις 2 τελευταίες μέρες συνειδητοποίησα διαβάζοντας τις ευχές των άλλων κοριτσιών,ότι δεν σου έχω πει ποτέ ΣΆΓΑΠΩ ,τουλάχιστον από την εφηβεία και μετά.Δεν έχω πει ποτέ ΣΆΓΑΠΩ στη μαμά μου,που πέρα απο την απέραντη αγάπη που μου δείχνει,με στηρίζει και με συμβουλεύει,σε κάθε μου βήμα,σε κάθε μου απόφαση,σε κάθε επανάσταση και αναρχία μου.
    Στη μαμά μου που συνεχιζει και με φροντίζει ακόμα και όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου.
    Στη μαμά μου που λόγω δουλειάς μας μεγάλωσε 2 παιδιά.
    Στη μαμά μου που πολλά βράδια γυρνάω κουρασμένη στο σπίτι και μοσχοβολάει ο τόπος από καθαριότητα και μαγειρεμένο φαγητό.Και πάντα χαμογελάω από ανακούφιση...αχ μανούλα!
    Και όλα αυτά με τη θέλησή σου και ας μένεις 30 χιλιόμετρα μακριά( ά ρε μπαμπά τι τραβάς και εσύ).
    Και δεν σου έχω πει ΣΆΓΑΠΩ,
    ίσως γιατί το θεωρώ δεδομένο,
    ίσως γιατί ξέρω ότι το ξέρεις,
    ίσως γιατί φοβάμαι ότι θα σε συγκινήσω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ,
    ίσως γιατί θα φανεί αδυναμία και το παίζω η δυνατή της οικογένειας,
    ίσως γιατί ντρέπομαι.
    Χρόνια πολλά μανούλα μου.

    ΥΓ. Ά και μαμά να ξέρεις αν και είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις
    ΣΆΓΑΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χα χα χα χα..!!Ναι Ντένυ μου !Έτσι!Και γω της ζητάω ΜΟΝΙΜΑ συγνώμη που κάθε φορά που μου τηλεφωνεί απαντάω .....΄΄η ούτε καν αυτό .....στα πολύ πιεσμένα..............!Ας είναι όμως καλά!!Τα δέχονται ΟΛΑ με υπομονή και ανεκτικότητα !ΌΠως εμείς εξάλλου από τα δικά μας καμάρια!!Άντε καλή επιτυχία κορίτσια σε όλες και να κερδίσει εκείνη που θα εκτιμήσει πιο πολύ τα δώρα......!!ΜΜΜ!Χα χα χα χα.....δεν λέει αυτό......!!Είμαστε πολλές!!Ε!!Προφανώς τότε ας κερδίσουν οι πιο τυχερές!!!Φιλάκια!Και του χρόνου να είμαστε καλά και να το γιορτάσουμε Ντένη μου με άλλα αγαπησιάρικα δημιουργήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει δάνεια σε ανθρώπους με οικονομικές δυσχέρειες σε ποσοστό από 2% έως 4%. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή