Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Εδώ τα προϊόντα μας, εκεί τα προϊόντα μας, πού είναι τα προϊόντα μας???????????

Να'μαι κι εγώ, λοιπόν, εδώ όχι ακριβώς σαν τα χιόνια (ακόμα) αλλά με τις πρώτες ψυχρούλες,  να εγκαινιάσω τα φθινοπωρινά μας νέα και ωραία και φυσικά .... πολύ, πολύ σπουδαία!!!!!!!!!!!!


Είχα σκοπό να ξεκινήσω εδώ και κάμποσο καιρό με διάφορα θέματα που δουλεύονται και σημειώνονται από αρκετούς μήνες τώρα, αλλά κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη!!! 
Ετσι το πρώτο μας θέμα για τη νέα σεζόν είναι μια είδηση, πολύ - πολύ -πολύ σπουδαία για μένα!!!
Ξεκινώ μ' ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς, που με βοηθήσατε να συνεχίσω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Η αγάπη που μου έχετε δείξει όλοι, τα τόσο θετικά σχόλια σας και η προτίμησή σας στα προϊόντα μου, ήταν αυτά που με κράτησαν δυναμικά ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές μου. Εσείς μου δώσατε την ώθηση να συνεχίσω και να βελτιώνομαι συνεχώς.
Και συνεχίζω μ’άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ, σ'έναν άνθρωπο που σταθερά και διακριτικά είναι κάμποσο καιρό στη ζωή μου και μ'έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως μέχρι τώρα. 
Η Φάϊζα, ο άνθρωπος, που με τις τεράστιες γνώσεις, έρευνες, ανησυχίες και προσπάθειες του στηρίζει και βοηθά κάθε μέρα δεκάδες ανθρώπους μέσα από το Astro, το γνωστό μας Venus και τον βενιαμίν της οικογένειας, το πολύ γνωστό και πολύ αγαπητό Arcane!!!!!!!!!!
Μέσα από την προσωπική σχέση που αναπτύχθηκε όλο αυτόν τον καιρό και εκτιμώντας ειλικρινά τη δουλειά μου και τα προϊόντα μου, αυτά που και εσείς όλοι χρησιμοποιήσαστε και αγαπήσατε, αποφασίσαμε να σας τα προσφέρουμε ΕΔΩ.
Ακολουθήστε μας και στο facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα μας τόσο στο AniMaTerra όσο και στο As.Ve.Ar και δεν θα χάσετε!!!!!! :) :) :)


Θα ήταν ακόμα μεγάλη τιμή και χαρά να διαβάσουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας από τα προϊόντα μας.
Και κλείνω μ'ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους και όλες που με τιμούν καθημερινά με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους!!!!!!!!
Να έχουμε ένα υπέροχο ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!!

6 σχόλια :

  1. Καλημερα καλημερα Ντενακη μου.Μραβο κοριτσαρα μου και εις ανωτερα!!!! Λοιπον,ΕΓΩ οΣΥΖΗΓΟΣ ο ΓΙΟΣ η ΚΟΡΗ οτι προιοντα εχουμε δοκιμασει απο το κοριτσι μας [σχεδον ολα] απλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ.......Φιλακια Στελα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!!!Μπράβο ρε κορίτσι.'Επρεπε, γιατί από τα λίγα θαυματούλια σου που έχω χρησιμοποιήσει,μπορώ να πω ότι είναι φοβερά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαθε αρχη και δυσκολη ε! OΣA εχω δοκιμασει ειναι απλα ΦANTAΣTIKA!!! Mε βασιλισσα την κρεμα χεριων που το τεστ εγινε σε συνθηκες αγριες.AΓPOTIKEΣ EPΓAΣIEΣ....E τι στον κηπο τι στο καλυτερο σπα....Tα χερια μου ειναι AKOMH του γραφειου....ΔEN υπαρχουν λογια για την καλη τουτη νεραιδα ....Aυτο που κανει το κανει ΠOΛY καλα.Kι εχει μεγαλυτερη αξια γιατι εχει και πολυ αγαπη μεσα....KAΛH APXH ΛOIΠON NA ΣOY ΠANE OΛA OΠΩΣ AΓAΠAΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλώνω φαν των υπέροχων προϊόντων σου! Καλή αρχή λοιπόν και μια υπέροχη συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει δάνεια σε ανθρώπους με οικονομικές δυσχέρειες σε ποσοστό από 2% έως 4%. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή