Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ - ΠΡΟΛΟΓΟΣ




«Θα’ναι σαν να  μπαίνει η Ανοιξη,
Θα’ναι ουρανού κατάνυξη,
Θα’ναι σαν να μπαίνει η Ανοιξη
Στα ξαφνικά……….»

Κάπως έτσι  λοιπόν, σαν την Ανοιξη, μπήκε στη ζωή μου στα ξαφνικά και με κατάνυξη ένας μεγάλος «έρωτας». 
Σαπούνια  και καλλυντικά  από τα χεράκια μου με όλα τα αγαθά  που μας προσφέρει απλόχερα η μεγάλη Μητέρα Φύση.  (Χεχεχεχεεεεε, σας την έφερα. Νομίσατε ότι θα διαβάσετε για κανένα τρελό έρωτα  με κάποιον θεογκόμενο??? Αμ, δεεεεεεεε!)
Βέβαια,  για να είμαι τελείως ειλικρινής μαζί σας, το αίσθημα υπόβοσκε από πολλών ετών (δεν λέω πόσων, δεν με συμφέρει) απ’όταν έπαθα μία απίστευτη ιστορία στο πρόσωπο από κρέμα εμπορίου και μάλιστα γνωστότατης μάρκας. Βαρβάτος σταφυλόκοκκος σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και για να περάσει έκανα θεραπεία με τριπλή αντιβίωση και αλοιφές για …….δύο (2) ολόκληρους μήνες!!!!!!!!!!!!! Ντρεπόμουν στη δουλειά (και τότε δούλευα στον τουρισμό  και είχα καθημερινά επαφή με ένα σωρό κόσμο), ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω έξω με τις παρέες μου και σαν να μην έφταναν όλα, συνάντησα από το πουθενά και έναν παλιό μου έρωτα ……..(και αυτή τη φορά μιλάω για άντρα)!!!
Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να σας πω ότι από τότε άρχισα και ψαχνόμουν για πιο φυσικά  καλλυντικά και γενικότερα πιο αγνά προϊόντα παντού. Πράγμα όχι και τόσο εύκολο γιατί δεν είχαμε τότε όλη αυτή την ενημέρωση και τα μέσα για να ψάξουμε. Ούτε υπήρχαν τα καταστήματα για την προώθηση βιολογικών και φυτικών προϊόντων (αρχίζετε να καταλαβαίνετε για πόσα περίπου χρόνια μιλάμε!!!!!)
Τέλος πάντων, συν τω χρόνω ήρθε και ωρίμασε ο έρωτας και έγινε αγάπη!
Και ήρθε και φούντωσε και κόρωσε η αγάπη αυτή όταν μου ήρθε η επιφοίτηση να αρχίσω να φτιάχνω μόνη μου τα καλλυντικά μου με ό,τι πιο φυσικό και αγνό μας προσφέρει η μεγάλη Μητέρα.  Και όταν μιλάω για επιφοίτηση μπορείτε να φανταστείτε όλο το πακέτο…με τον Αγγελο επί της γης να κατεβαίνει μέσα στο φως λουσμένος και να μου παραδίδει ….όχι τον κρίνο αλλά ένα φλασάκι με απίστευτες πληροφορίες περί βοτάνων, ελαίων, ανθόνερων, αιθέριων και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!!!!!!!!!
Τώρα, εσείς, νομίζετε ότι σας κοροϊδεύω, πάει της σάλεψε της εύμορφης από το πολύ αιθέριο. Κι όμως, είναι αλήθεια! Ενας Αγγελος, ο φύλακας Αγγελος μου, ο μέντορας μου, η δασκάλα μου, η συνοδοιπόρος μου, η αδελφή μου, η κουμπάρα μου …. η Φίλη μου ( με το Φι κεφαλαίο και με την αγνότερη, δυνατότερη και ομορφότερη έννοια της φιλίας) στάλθηκε να μου δείξει τον δρόμο. Αφού πρώτα άνοιξε τον δικό της υπέροχο δρόμο με τις απίστευτες θεραπευτικές της κηραλοιφές , τα σαπούνια, τα βοτανόλαδα και όλα τα άλλα φανταστικά πράγματα που κάνει, ήρθε και μου χτύπησε το καμπανάκι (αφού δεν μου χτύπησε το κεφάλι πάλι καλά γιατί εγώ – πρέπει να ομολογήσω – πολλές φορές θέλω και τη σφυριά μου στο κεφάλι για να ξυπνήσω). Αφού λοιπόν, διετέλεσα ένα από τα πρώτα της πειραματόζωα και όχι  μόνο επέζησα αλλά θεραπεύτηκα κιόλας από διάφορα,  πήγαμε στο πρώτο σεμινάριο για καλλυντικά αγκαζέ και χαριέστατες κυρίες. 
Ωραία πράγματα!!!!!!!! Πόσο απλό ήταν τελικά (κούνια που με κούναγε!!!!). Φύγαμε και με τις κρεμουλίτσες μας, είχαμε μάθει και πραγματάκια, είχαμε πιεί και τους καφέδες μας, γνωρίσαμε και διάφορα υλικά και προϊόντα για μελλοντική χρήση, γλώσσα δεν βάλαμε μέσα σ’όλη τη διαδρομή με το μετρό και φτάσαμε κάποια στιγμή στα σπίτια μας πανευτυχείς και έτοιμες για τα περαιτέρω. Η αγαπημένη μου φιλενάς, βέβαια, μου δήλωσε ότι αυτό το πεδίο δεν είναι για εκείνη (τάχα μου ότι δεν έχει την απαιτούμενη υπομονή – ναι καλά τώρα!!!! Πες παιδί μου ότι εσύ είσαι healerara πρώτης κατηγορίας προορισμένη για άλλα πράγματα ή άμα ντρέπεσαι, άσε νατο πούμε εμείς) και έτσι ανέλαβα εγώ τον τομέα της ομορφιάς και υγείας!!!!! Εκείνη μας θεραπεύει την ψυχή και το σώμα και εγώ την παστώνω με διάφορα καλούδια για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χέρια, το σώμα αλλά και τα ….δόντια!!!!!! Όπως καταλαβαίνετε εκτός όλων των άλλων είναι το πειραματόζωο μου, η δεύτερη γνώμη που λένε (γιατί το πρώτο πειραματόζωο είμαι εγώ, αλλά, να βεβαιωθώ ότι θα επιζήσουν και άλλοι) και ναι, όντως!!!!! Εχει επιζήσει και διατηρεί την απίστευτη ομορφιά της αναλλοίωτη!!!!!!!!!!!!!!
Πέρα από το ανάλαφρο ύφος της πιο πάνω διήγησης, αυτή η εισαγωγή ήταν για να εκφράσω δημοσίως το πρώτο μου μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη  στην μεγάλη Μητέρα όλων μας , την Μητέρα Φύση για όλα αυτά που μας προσφέρει η αγκαλιά της με τόση αγάπη. Η έννοια της μητρικής αγάπης σε όλο της το μεγαλείο. Οσο κακό κι αν της κάνουμε και όση αγνωμοσύνη κι αν της δείχνουμε εμείς τα παιδιά της, εκείνη είναι εδώ, πάντα κοντά μας και συνεχίζει και θα συνεχίσει να μας φροντίζει με αυταπάρνηση και απίστευτη αγάπη χαρίζοντας μας ό,τι καλύτερο χρειαζόμαστε για να τραφούμε, να θεραπευτούμε, να φροντίσουμε το σώμα, το μυαλό, την ψυχή μας. Ποια καλύτερη λοιπόν στιγμή για να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το μπλογκ από την σημερινή ημέρα???? 
Κυριακή 12 Μαϊου 2013.
Η Γιορτή της Μητέρας σήμερα και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω και ν’αφιερώσω αυτό το μπλογκ σαν ένα δώρο για την Μητέρα Φύση αφού σ’εκείνη χρωστάω κατά μεγάλο μέρος τις δημιουργίες μου (και όχι μόνο τις καλλυντικές).
Το δεύτερο μεγάλο ευχαριστώ ας μου επιτραπεί να το αφιερώσω στην πολυαγαπημένη (κι ας μην της το λέω πολύ συχνά – θα το διορθώσω αυτό όμως) κοσμική μου μητέρα, δια μέσου της οποίας ήρθα σ’αυτή την ύπαρξη . Την ευχαριστώ που μ’έφερε στη ζωή, την ευχαριστώ για την αγάπη της, τη βοήθειά της, για τον τρόπο που με ανέθρεψε, για τις όμορφες στιγμές μας, για τις δύσκολες στιγμές μας, για τις φορές που με λαχτάρησε, για τις φορές που νίκησε την αρρώστια και ήρθε πάλι κοντά μου, για τις φορές που με τρελαίνει, για τις φορές που με βγάζει από τα ρούχα μου, για τις φορές που με ανέχεται (όταν εγώ δεν ανέχομαι τον εαυτό μου), για τις φορές που υπερβαίνει τις δυνάμεις της για να βοηθήσει εμένα και την οικογένειά μου. Την ευχαριστώ με όλη μου την αγάπη γιατί είναι εκείνη και γιατί υπάρχει κοντά μου!!!!!!
Και, το τρίτο μου μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της ψυχής μου το αφιερώνω, στον άνθρωπο που επιλέχθηκε (όχι τυχαία βέβαια) να γίνει η πνευματική μητέρα  του λατρεμένου μου γιού. Βλέπετε λοιπόν, άλλη μία μητέρα, στη γιορτή της μητέρας!!!! Και μιλάω για  τον φύλακα άγγελο μου επί της γης, τον μέντορα μου, τη δασκάλα μου, τη συνοδοιπόρο μου, την αδελφή μου, την κουμπάρα μου …. τη Φίλη μου. Την Πέγκυ ή Παγώνα ή εμπνεύστρια και δημιουργό του alchemyofnature.blogspot.com για όσους γνωρίζετε και για όσους θα γνωρίσετε, που ήρθε και πάλι κοντά μου μέσα από την τρικυμία και τη φωτιά για να συνεχίσουμε (πιστεύω με καλύτερα δεδομένα) όλα αυτά τα υπέροχα που αφήσαμε από προηγούμενες υπάρξεις. Την ευχαριστώ για όλα όσα μου δίνει όλα αυτά τα υπέροχα, δύσκολα, χαρούμενα, ευλογημένα χρόνια που γνωριζόμαστε. Για τις φορές που με στήριξε, τις φορές που με βοήθησε ν’ανέβω τη «σκάλα», τις φορές που με βοήθησε να βρω το φως και την αλήθεια, τις φορές  που μου έδειξε τον δρόμο, τις φορές που με άκουσε, τις φορές που πόνεσε μαζί μου, τις φορές που χάρηκε μαζί μου, όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μόνες μας ή με τις οικογένειες μας, τις ατέλειωτες συζητήσεις μας και τις ατέλειωτες αναζητήσεις μας μέσα από τις οποίες γεννιούνται υπέροχα πράγματα, τις φορές που κλάψαμε μαζί από ανακούφιση και ευγνωμοσύνη για την αγάπη του σύμπαντος, των θεών μας, του πατέρα και της μητέρας μας (ξέρει εκείνη), τις φορές που γελάσαμε για τους ίδιους λόγους, τις φορές που μοιραζόμαστε τα όνειρα και τις επιθυμίες……. Για όλες τις φορές που υπάρχει!!!!! Α, και για να μην το ξεχάσω! Για τις φορές που μου έδινε κουράγιο να συνεχίσω τις δημιουργίες μου και για τις φορές που μου φώναζε και με πίεζε να ξεκινήσω το μπλογκ.  Μπουμπού, η στιγμή ήρθε! Σ’ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!
Λυπάμαι αν σας κούρασα ή μάλλον, ας είμαι ειλικρινής. Δεν λυπάμαι. Ηθελα να τα πω όλα αυτά και πιστεύω ότι όσοι αντέξατε μέχρι τέλους δεν κουραστήκατε γιατί κάτι παρόμοιο θα έχετε κι εσείς αισθανθεί.
Αυτό το μπλογκ θα έχει διάφορα θέματα αλλά σήμερα θα ξεκινήσει με ένα δώρο (ή μάλλον τρία) για όλους εσάς που κάνατε το «λάθος» να μπείτε σ’αυτό το σπιτικό και να μείνετε.
Θα σας δώσω τις συνταγές για τις κρέμες που δημιούργησα κι έκανα δώρο στην μανούλα μου σήμερα και τη συνταγή για το μυρωδάτο μου σαπούνι μαστίχας. (Κι αυτό χάρη στην κουμπαρομπουμπού μου έγινε γιατί ενώ βαριόμουν να μπω στη διαδικασία να φτιάξω σαπούνια εκείνη επέμεινε και μ’έμαθε και έτσι μου ήρθε κι ο άλλος έρωτας, η άλλη μεγάλη αγάπη της δημιουργίας σαπουνιού. Τα εύσημα λοιπόν, για μια ακόμα φορά στην μεγάλη Soap Magistra!!!!!!!!)
Χρόνια πολλά λοιπόν στις μανούλες όλου του κόσμου και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας (πρέπει να έχετε ατσάλινα νεύρα.Ετσι κι αλλοιώς σαν μανούλες μόνο με τέτοια μπορεί να επιβιώσετε)!!!!!!

(Υπομονή, πάω να βοηθήσω τον γιόκα μου να φτιάξει την τσάντα του για αύριο και να τον ετοιμάσω για ύπνο και επιστρέφω δυναμικά για τις συνταγούλες)

Κλείνω αυτόν το καλωσόρισμα - πρόλογο με μία φωτογραφία από το πρόσφατο οικογενειακό μας προσκύνημα στους Δελφούς με πολλή συγκίνηση.

" ΕΣΤ’ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ "

 

3 σχόλια :

  1. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΡΧΗ. Την καλύτερη μέρα διάλεξες, πραγματικά... Κάτι ήξερες εσύ που το καθυστερούσες :) Μ' έκανες και δάκρυσα και μου 'τρεχαν μύτες και τα σχετικά μ' αυτά που έγραψες, αλλά σε συγχωρώ... Και σ' αγαπώ πολύ όπως ξέρεις, και ειλικρινά το πιστεύω ότι θα δώσεις πολλή χαρά στον κόσμο με τις δημιουργίες σου. Γι' αυτό άλλωστε δεν μπήκες σ' όλη αυτή την διαδικασία της δημιουργίας (και του γλυκού άγχους που κουβαλάει μαζί της); Γιατί χαίρεσαι να δίνεις χαρά στους άλλους; Ε, αφού σε ξέρω... Καλή και ευλογημένη αρχή λοιπόν, αγαπημένη μου κουμπάρα. ΚΑΛΕΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ! Οι αγκαλιές και τα φιλιά από κοντά... Τα δικά μου χοροπηδητά τα έριξα (μόνο πυροτεχνήματα δεν έριξα) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουμπούκα μου αγαπημένη, σ'ευχαριστώ πολύ για όλα. Αν δεν ήσουν εσύ μπορεί ακόμα να τριγύριζα στους ταραγμένους διαδρόμους του μυαλού, της ψυχής και της ζωής μου! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Το λέμε, το ξαναλέμε και δεν θα κουραστώ ποτέ να το λέω και να ευχαριστώ (ξέρεις εσύ) για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου! Αρκετά όμως με τα συγκινητικά γιατί πάλι τάμπηξα και δεν έχω κοιμηθεί κι όλο το βράδυ οπότε καταλαβαίνεις. Ευχαριστώ για τα πυροτεχνήματα και τις τυμπανοκρουσίες, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την αγάπη σου! Τα υπόλοιπα από κοντά. Αντε να πάμε να το γιορτάσουμε! Αμάν, παραγγελίες πρέπει να κάνουμε φιλενάδα επειγόντως!!!!! Φιλάκια και a bientot!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή